Ulkoliikunta

Ulkoliikuntapaikat Kuopiossa

Kuopion kaupungin liikuntapaikat ovat suljettuina yleisöltä 13.5.2020 asti.

Toimen piteellä ennaltaehkäistään ja suojataan asiakkaita koronavirustartunnoilta. Liikkua voi silti esimerkiksi ulkona luonnossa, kun huolehditaan sopivasta turvavälistä muihin ihmisiin. On myös erittäin tärkeää muistaa, että liikutaan vain terveenä!

 

Kuopiossa voit harrastaa lukuisia ulkoliikuntalajeja kaupungissa sekä tietenkin monipuolisessa luontoympäristössä. Alta löydät listauksen eri ulkoliikuntapaikoista kategorioittain. Kurkista tarjonta ja löydä oma lajisi!

Kuopiossa meitä ympäröi ainutlaatuinen ja kaunis luonto, jonka järvet ja metsät mahdollistavat liikkumisen juuri sinulle sopivalla tavalla. Kuopion luonto tarjoaa upeat puitteet esimerkiksi kävelyyn, retkeilyyn, hiihtoon ja melontaan. Myös Kuopion rakennetut ulkoliikuntapaikat, kuten vaikkapa erilaiset pallokentät, liikuttavat kuopiolaisia. Tarkat tiedot liikuntapaikkojen sijainneista löydät kunkin kohteen omalta sivulta.

Katso tästä ajankohtaisia asioita ulkoliikunnan osalta kaudella 2019-20: Kuopion ulkoliikunnan huoneentaulu

Liikuntapaikkojen varaukset

Jos haluat varata jonkin liikuntapaikan käyttöösi, ota yhteyttä ajanvarauspalveluun. Voit tarkastella tilojen varauksia kalenterista, joka löytyy kunkin varattavissa olevan liikuntapaikan omalta sivulta. Kalenterista ei voi itse varata vuoroja.

Yhteystiedot
tilavaraukset(at)kuopio.fi / 017 182 550
Valtuustotalo, Suokatu 42, 70100 Kuopio
Avoinna/puh.ajat ma-ke 8-15, to 9-16 ja pe 8-14.

Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiossa julkaisemme uutisia ja blogitekstejä, jotka liittyvät Kuopiossa liikkumiseen. Luvassa on tietoa ja vinkkejä Kuopion liikuntapaikoilta ja ohjatun liikunnan parista sekä muuta liikunnallista sisältöä.