Ulkoliikunta

Ulkoliikuntapaikat Kuopiossa

Kuopion kaupungin liikuntapaikkojen käyttö 29.6.-31.7.2020  

Kuopion kaupungin liikuntapaikkoja on avattu hallitusti ja asteittain kesäkuun aikana. Uusien suositusten ja määräysten perusteella liikuntapaikkojen käyttöä koskevia ohjeita päivitetään nyt – seuraavat ohjeet ovat voimassa heinäkuun 2020 loppuun asti tai toistaiseksi, riippuen valtion linjauksista. Ohjeistusta päivitetään tarpeen mukaan.

Kaikessa toiminnassa tulee noudattaa THL:n ja OKM:n ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä. Erityistä huomiota on syytä kiinnittää turvavälien ja hygieniaohjeiden noudattamiseen. Liikuntapaikkojen varatuilla vuoroilla seurojen ja/tai lajiliittojen on itse laadittava ohjeistus turvalliseen harjoitteluun. Seurojen tulee varmistaa, että kaikkien liikuntapaikkoja käyttävien ryhmien vastuulliset valmentajat ovat tietoisia valtakunnallisista ja seurojen omista ohjeista.

Studentia
Maanantaista 29.6.2020 alkaen kuntosali avoinna arkisin klo 8-20. Puku- ja pesutilat käytössä.

Koulujen salit (Hatsalan klassillinen koulu, Juankosken Ruukinsali, Jynkän koulu, Kalevalan koulu, Karttulan Kissakuusen koulu, Käärmelahden koulu, Maaningan urheilutalo, Martti Ahtisaaren koulu, Neulamäen koulu, Nilsiän alakoulu, Pajulahden koulu, Rajalan koulu, Ylä-Pyörön koulu)

Avoinna arkisin myönnetyille vakiovuoroille. Viikonloppuisin suljettuna. Puku-, wc- ja suihkutilat käytössä.

Kotkankallion ja Rajalan väestönsuojat
Avoinna maanantaista 29.6.2020 alkaen arkisin klo 6-22, viikonloput suljettu. Puku- ja pesuhuoneet käytössä.

Suurmäentien ja Sammakkolammentien väestönsuojat
Tilojen käyttö jatkuu sopimuskäyttäjille, kuten kesäkuussa.

Karttulan, Maaningan, Nilsiän, Riistaveden ja Vehmersalmen kuntosalit
Yhtäaikainen maksimikäyttäjämäärä on 1 käyttäjä / 10 m2 edelleen. Puku- ja pesutilat käytössä.  Katso lisäohjeistus täältä.

Kuopio-halli
Maanantaista 29.6.2020 alkaen kuntosalit ja yleisurheilutilat kaikille käyttäjille ja seuroille avoinna klo 11-18, viikonloppuisin halli suljettu. Pukuhuoneet ja pesutilat käytössä. Katso lisäohjeistus täältä.

Niiralan uimahalli
Maanantaista 29.6.2020 alkaen aukioloaika on klo 8-20, kassa avoinna klo 19 asti, uinti- ja kuntosaliaikaa klo 19.30 asti. Viikonloppuisin suljettu. Saunat avataan yleisiä korona-ohjeistuksia noudattaen. Vesijumppia ei edelleenkään järjestetä, vesiliikuntavälineet ovat jälleen asiakkaiden käytössä. Katso lisäohjeistus täältä.

Tahko Spa
Saunat avataan yleisiä korona-ohjeistuksia noudattaen maanantaista 29.6.2020 alkaen.

Lippumäen ylipainehalli
Avoinna varatuilla vakiovuoroilla. Huoltorakennuksen pukuhuoneet käytössä 29.6.2020 alkaen. Katso lisäohjeistus täältä.

Ulkoliikuntapaikat
Ulkoliikuntapaikat ja niiden pukuhuoneet ovat auki, tiloissa tulee noudattaa yleisiä korona-ohjeistuksia.

 

 

Kuopiossa voit harrastaa lukuisia ulkoliikuntalajeja kaupungissa sekä tietenkin monipuolisessa luontoympäristössä. Alta löydät listauksen eri ulkoliikuntapaikoista kategorioittain. Kurkista tarjonta ja löydä oma lajisi!

Kuopiossa meitä ympäröi ainutlaatuinen ja kaunis luonto, jonka järvet ja metsät mahdollistavat liikkumisen juuri sinulle sopivalla tavalla. Kuopion luonto tarjoaa upeat puitteet esimerkiksi kävelyyn, retkeilyyn, hiihtoon ja melontaan. Myös Kuopion rakennetut ulkoliikuntapaikat, kuten vaikkapa erilaiset pallokentät, liikuttavat kuopiolaisia. Tarkat tiedot liikuntapaikkojen sijainneista löydät kunkin kohteen omalta sivulta.

Katso tästä ajankohtaisia asioita ulkoliikunnan osalta kaudella 2019-20: Kuopion ulkoliikunnan huoneentaulu

Liikuntapaikkojen varaukset

Jos haluat varata jonkin liikuntapaikan käyttöösi, ota yhteyttä ajanvarauspalveluun. Voit tarkastella tilojen varauksia kalenterista, joka löytyy kunkin varattavissa olevan liikuntapaikan omalta sivulta. Kalenterista ei voi itse varata vuoroja.

Yhteystiedot
tilavaraukset(at)kuopio.fi / 017 182 550
Valtuustotalo, Suokatu 42, 70100 Kuopio
Avoinna/puh.ajat ma-ke 8-15, to 9-16 ja pe 8-14.

Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiossa julkaisemme uutisia ja blogitekstejä, jotka liittyvät Kuopiossa liikkumiseen. Luvassa on tietoa ja vinkkejä Kuopion liikuntapaikoilta ja ohjatun liikunnan parista sekä muuta liikunnallista sisältöä.