Ulkoliikunta

Ulkoliikuntapaikat Kuopiossa

Kuopiossa voit harrastaa lukuisia ulkoliikuntalajeja kaupungissa sekä tietenkin monipuolisessa luontoympäristössä. Alta löydät listauksen eri ulkoliikuntapaikoista kategorioittain. Kurkista tarjonta ja löydä oma lajisi!

Kuopiossa meitä ympäröi ainutlaatuinen ja kaunis luonto, jonka järvet ja metsät mahdollistavat liikkumisen juuri sinulle sopivalla tavalla. Kuopion luonto tarjoaa upeat puitteet esimerkiksi kävelyyn, retkeilyyn, hiihtoon ja melontaan. Myös Kuopion rakennetut ulkoliikuntapaikat, kuten vaikkapa erilaiset pallokentät, liikuttavat kuopiolaisia. Tarkat tiedot liikuntapaikkojen sijainneista löydät kunkin kohteen omalta sivulta.

Katso tästä ajankohtaisia asioita ulkoliikunnan osalta: Kuopion ulkoliikunnan huoneentaulu

Avoinna olevat luistelualueet ja kaukalot näet sivulta: https://liikkuvakuopio.fi/ulkojaat/

Kuopion kaupungin liikunnanohjaajat ovat aloittaneet uuden Liikuntaluuri-palvelun kuntalaisille. Liikuntaluuri-palvelu antaa neuvoja, vinkkejä, virikkeitä ja tietoa liikuntaan liittyvissä asioissa. Liikuntaluuri on maksutonta palvelua ja se palvelee torstaisin klo 12.00-14.00. Soita 044 718 2505 tai lähetä whatsapp-viesti! Palvelua annetaan myös tarpeen tullen englanniksi.

Liikuntapaikkojen varaukset

Kunkin liikuntapaikan omalta sivulta löytyvässä ajantasaisessa Timmi-kalenterissa voi selata varauksia sekä rekisteröityä ja hakea itse tiloja vapaana (valkoisena) näkyville ajoille. Rekisteröitymis- ja varaamisohje Timmiin.
Kuopio-halliin, Kuntolaakson uimahalliin, Niiralan jäähalliin ja Lippumäen tekojääradalle ei voi itse hakea vuoroja.

 

Yhteystiedot
tilavaraukset(at)kuopio.fi / 017 182 550
Valtuustotalo, Suokatu 42, 70100 Kuopio
Avoinna/puh.ajat arkisin 9-11 ja 12-14
Kuopio-hallia koskevat varaukset sähköpostilla kuopiohalli(at)kuopio.fi tai 017 182 554

Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiossa julkaisemme uutisia ja blogitekstejä, jotka liittyvät Kuopiossa liikkumiseen. Luvassa on tietoa ja vinkkejä Kuopion liikuntapaikoilta ja ohjatun liikunnan parista sekä muuta liikunnallista sisältöä.

Liikkuva Kuopio -someseinä