Sisäliikunta

Sisäliikuntapaikat Kuopiossa

Kuopion kaupungin sisäliikuntapaikat ja koulutilat ovat suljettuina yleisöltä 13.5.2020 asti.

Kuopio-halli, Lippumäen uimahalli ja kuntosali, Niiralan uimahalli ja kuntosali, Tahko Span allasosasto, Niiralan jäähalli, Kaarihalli, Studentian liikuntahalli, väestönsuojien ja maaseutujen kuntosalit ja liikuntatilat, Lippumäen ylipainehalli sekä koulutilojen ilta- ja viikonloppukäyttö (kaikki koulujen tilat) on suljettu.

Toimen piteellä ennaltaehkäistään ja suojataan asiakkaita koronavirustartunnoilta. Liikuntahallien ollessa suljettuna liikkua voi silti esimerkiksi ulkona luonnossa, kun huolehditaan sopivasta turvavälistä muihin ihmisiin. On myös erittäin tärkeää muistaa, että liikutaan vain terveenä!

 

Kuopiossa voit harrastaa lukuisia sisäliikuntalajeja eri puolilla kaupunkia sekä maaseutualueilla Juankoskella, Karttulassa, Maaningalla, Nilsiässä, Riistavedellä ja Vehmersalmella. Meillä Kuopiossa on lupa liikkua toisin – jokainen omalla tavallaan nautiskellen.

Alempaa löydät listauksen eri sisäliikuntapaikoista. Tutustu tarjontaan alempaa tällä sivulla ja löydä oma lajisi!

Liikuntakortit

Päiväpassi ja kuukausipassi liikuntahalleille

Liikkis-kortti kesän ajaksi alle 18-vuotiaille

Eläkeläisen hyvinvointikortilla kuntosalille ja uimaan

Vammaisten ja pitkäaikaissairaiden liikuntakortti

Kuopio-Tahko -liikuntakortti

Liikuntapaikkojen varaukset

Jos haluat varata jonkin liikuntapaikan käyttöösi, ota yhteyttä ajanvarauspalveluun. Voit tarkastella tilojen varauksia kalenterista, joka löytyy kunkin liikuntapaikan omalta sivulta. Kalenterista ei voi itse varata vuoroja.

(Huom. Kuopio-hallia koskevat yksittäiset varaukset suoraan sähköpostilla kuopiohalli(at)kuopio.fi tai 017 182 554)

Yhteystiedot
tilavaraukset(at)kuopio.fi
017 182 550
Valtuustotalo, Suokatu 42
70100 Kuopio

Avoinna/puh.ajat
ma-ke 8-15.30, to 9-16, pe 8-14.

Mitä haluaisit tehdä?


Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiossa julkaisemme uutisia ja blogitekstejä, jotka liittyvät Kuopiossa liikkumiseen. Luvassa on tietoa ja vinkkejä Kuopion liikuntapaikoilta ja ohjatun liikunnan parista sekä muuta liikunnallista sisältöä.