Sisäliikunta

Sisäliikuntapaikat Kuopiossa

Kuopion kaupungin liikuntapaikkojen käyttö 29.6.-31.7.2020  Kuopion kaupungin liikuntapaikkoja on avattu hallitusti ja asteittain kesäkuun aikana. Uusien suositusten ja määräysten perusteella liikuntapaikkojen käyttöä koskevia ohjeita päivitetään nyt – seuraavat ohjeet ovat voimassa heinäkuun 2020 loppuun asti tai toistaiseksi, riippuen valtion linjauksista. Ohjeistusta päivitetään tarpeen mukaan.Kaikessa toiminnassa tulee noudattaa THL:n ja OKM:n ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä. Erityistä huomiota on syytä kiinnittää turvavälien ja hygieniaohjeiden noudattamiseen. Liikuntapaikkojen varatuilla vuoroilla seurojen ja/tai lajiliittojen on itse laadittava ohjeistus turvalliseen harjoitteluun. Seurojen tulee varmistaa, että kaikkien liikuntapaikkoja käyttävien ryhmien vastuulliset valmentajat ovat tietoisia valtakunnallisista ja seurojen omista ohjeista.

 • Studentia
  Maanantaista 29.6.2020 alkaen kuntosali avoinna arkisin klo 8-20. Puku- ja pesutilat käytössä.
 • Koulujen salit (Hatsalan klassillinen koulu, Juankosken Ruukinsali, Jynkän koulu, Kalevalan koulu, Karttulan Kissakuusen koulu, Käärmelahden koulu, Maaningan urheilutalo, Martti Ahtisaaren koulu, Neulamäen koulu, Nilsiän alakoulu, Pajulahden koulu, Rajalan koulu, Ylä-Pyörön koulu). Avoinna arkisin myönnetyille vakiovuoroille. Viikonloppuisin suljettuna. Puku-, wc- ja suihkutilat käytössä.
 • Kotkankallion ja Rajalan väestönsuojat
  Avoinna maanantaista 29.6.2020 alkaen arkisin klo 6-22, viikonloput suljettu. Puku- ja pesuhuoneet käytössä.
 • Suurmäentien ja Sammakkolammentien väestönsuojat
  Tilojen käyttö jatkuu sopimuskäyttäjille, kuten kesäkuussa.
 • Karttulan, Maaningan, Nilsiän, Riistaveden ja Vehmersalmen kuntosalit
  Yhtäaikainen maksimikäyttäjämäärä on 1 käyttäjä / 10 m2 edelleen. Puku- ja pesutilat käytössä.  Katso lisäohjeistus täältä.
 • Kuopio-halli
  Maanantaista 29.6.2020 alkaen kuntosalit ja yleisurheilutilat kaikille käyttäjille ja seuroille avoinna klo 11-18, viikonloppuisin halli suljettu. Pukuhuoneet ja pesutilat käytössä. Katso lisäohjeistus täältä.
 • Niiralan uimahalli

Avoinna pe 24.7.2020 saakka (ma 3.8. avautuu Kuntolaakson uimahalli). Aukioloaika on klo 8-20, kassa avoinna klo 19 asti, uinti- ja kuntosaliaikaa klo 19.30 asti. Viikonloppuisin suljettu. Saunat avataan yleisiä korona-ohjeistuksia noudattaen. Vesijumppia ei edelleenkään järjestetä, vesiliikuntavälineet ovat jälleen asiakkaiden käytössä. Katso lisäohjeistus täältä. Pe 24.7. poikkeus aukioloajassa: Avoinna klo 8-16, kassa sulkeutuu klo 15, altaan ja kuntosalin käyttö päättyy klo 15.30.

 • Tahko Spa
  Saunat avataan yleisiä korona-ohjeistuksia noudattaen maanantaista 29.6.2020 alkaen.
 • Lippumäen ylipainehalli
  Avoinna varatuilla vakiovuoroilla. Huoltorakennuksen pukuhuoneet käytössä 29.6.2020 alkaen. Katso lisäohjeistus täältä.
 • Ulkoliikuntapaikat
  Ulkoliikuntapaikat ja niiden pukuhuoneet ovat auki, tiloissa tulee noudattaa yleisiä korona-ohjeistuksia.

Kuopiossa voit harrastaa lukuisia sisäliikuntalajeja eri puolilla kaupunkia sekä maaseutualueilla Juankoskella, Karttulassa, Maaningalla, Nilsiässä, Riistavedellä ja Vehmersalmella. Meillä Kuopiossa on lupa liikkua toisin – jokainen omalla tavallaan nautiskellen.

Alempaa löydät listauksen eri sisäliikuntapaikoista. Tutustu tarjontaan alempaa tällä sivulla ja löydä oma lajisi!

Liikuntakortit

Päiväpassi ja kuukausipassi liikuntahalleille

Lasten ja nuorten hyvinvointiranneke

Eläkeläisen hyvinvointikortilla kuntosalille ja uimaan

Vammaisten ja pitkäaikaissairaiden liikuntakortti

Kuopio-Tahko -liikuntakortti

Liikuntapaikkojen varaukset

Jos haluat varata jonkin liikuntapaikan käyttöösi, ota yhteyttä ajanvarauspalveluun. Voit tarkastella tilojen varauksia kalenterista, joka löytyy kunkin liikuntapaikan omalta sivulta. Kalenterista ei voi itse varata vuoroja.

(Huom. Kuopio-hallia koskevat yksittäiset varaukset suoraan sähköpostilla kuopiohalli(at)kuopio.fi tai 017 182 554)

Yhteystiedot
tilavaraukset(at)kuopio.fi
017 182 550
Valtuustotalo, Suokatu 42
70100 Kuopio

Avoinna/puh.ajat
ma-ke 8-15.30, to 9-16, pe 8-14.
Kesäaukiolojat: 1.6.-28.8.2020:
ma-ke 8-15, to 9-16 ja pe 8-14

Mitä haluaisit tehdä?


Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiossa julkaisemme uutisia ja blogitekstejä, jotka liittyvät Kuopiossa liikkumiseen. Luvassa on tietoa ja vinkkejä Kuopion liikuntapaikoilta ja ohjatun liikunnan parista sekä muuta liikunnallista sisältöä.