WANTED: rohkeat liikuntapaikkojen edelläkävijät!

Tervetuloa mukaan testiryhmään kokeilemaan uutta Liikkuva Kuopio -ranneketta ja kehittämään Kuopion liikuntapalveluita!

Terve Kuopio -kortit poistuvat käytöstä kevään 2020 aikana ja tilalle tulevat Liikkuva Kuopio -rannekkeet, joihin saa ladattua käyntikertoja/-kortteja netissä. Kauan odotettua verkosta ostamista pilotoidaan nyt testiryhmän kanssa Kuopio-hallissa ja väestönsuojien kuntosaleilla. Mukaan otetaan 50 nopeinta testiryhmäläistä, jotka pääsevät antamaan kommenttejaan esimerkiksi lipun ostamisen helppoudesta ja ohjeistuksesta sekä rannekkeen käytettävyydestä. Sinun ei tarvitse olla tekninen velho tai himoliikkuja osallistuaksesi testiryhmään, otamme mielellämme kaikenlaisia liikkujia mukaan palautetta antamaan! Vastineeksi palautteesta testiryhmäläiset saavat lunastaa kortin Kuopio-hallille tai väestönsuojien kuntosaleille alennushintaan:

– 3 kk:n kortti väestönsuojien kuntosaleille 23 € norm. / 15 € aleryhmät (työttömät, opiskelijat, 15-18 v., varusmiehet, siviilipalvelusmiehet, invalidit)

– kuukausipassi Kuopio-hallille 18 €

Testiryhmään osallistumalla ja vastaamalla pilottiin liittyvään kyselyyn autat meitä kehittämään palveluitamme, mutta voit lisäksi voittaa itsellesi vuoden ilmaiset kuntoilut! Palkinto arvotaan kaikkien testiryhmään osallistuneiden kesken pilottijakson päätyttyä.

Testiryhmään voi ilmoittautua osoitteessa https://bit.ly/2URBZ2o .

Kun olet ilmoittautunut testiryhmään (yllä olevasta linkistä), Liikkuva Kuopio -rannekkeen voi lunastaa Kuopio-hallin kassalta. Kassalla on osoitettava mahdollinen alennukseen oikeuttava todistus. Kassalta saat myös ohjeet rannekkeen lataamiseen netissä ja käyttämiseen.

Pilotti kestää heinäkuun 2020 loppuun asti ja edullisen lipun voi lunastaa aina siihen asti.