Ohjattu liikunta

Ohjattua liikuntaa Kuopiossa

Kuopion kaupunki tarjoaa monenlaisia ohjatun liikunnan mahdollisuuksia. Etsitkö kenties uutta harrastusta tai tarvitsetko apua liikunnan lisäämiseen arkeesi? Tutustu tarjontaan ja löydä oma tapasi liikkua!

Tälle sivulle on koottu pääasiassa kaupungin liikunnanohjaajien tarjoamat liikuntapalvelut. Joukossa on myös uimahallien vesijumpat sekä linkki kansalaisopiston liikuntakurssien tarjontaan.

Liikunnanohjaajat tarjoavat liikuntapalveluita lapsille ja nuorille, vähän liikkuville työikäisille, ikääntyneille, pitkäaikaissairaille ja erityisryhmille. Alempaa voit tutustua tarjontaan ja ajankohtaisiin liikuntaryhmiin. Liikunnanohjaajien yhteystiedot löytyvät sivuston alalaidasta.

Kuopion kaupungin liikunnanohjaajat ovat aloittaneet uuden Liikuntaluuri-palvelun kuntalaisille. Liikuntaluuri-palvelu antaa neuvoja, vinkkejä, virikkeitä ja tietoa liikuntaan liittyvissä asioissa. Liikuntaluuri on maksutonta palvelua ja se palvelee torstaisin klo 12.00-14.00. Soita 044 718 2505 tai lähetä whatsapp-viesti! Palvelua annetaan myös tarpeen tullen englanniksi.

Koe vauhdin hurmaa Niiralan liikennepuistossa

Liikennepuisto avaa ovensa jälleen keväällä 2022. Kiitos kesästä 2021, joka oli aivan mahtava.

 

Varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella voit liikkua puistossa omatoimisesti vaikkapa pyöräillen, skootaten tai leikkitelineillä leikkien.

Niiralan liikennepuisto sijaitsee vanhan Niiralan koulun takana lähellä Valkeisenlampea, osoitteessa Huuhankatu 2.
Liikennepuiston toiminnasta tiedotetaan myös Liikuntapolun Facebook-sivulla.

Lisätietoja liikennepuistosta numerosta p. 044 718 1303

Kansalaisopisto tarjoaa liikuntakursseja lähipalveluna

Kuopion kansalaisopisto tarjoaa monipuolisia liikuntakursseja kaikenikäisille. Kurssitarjonnassa on huomioitu sekä liikuntaharrastusta aloittavat että reippaampaa menoa ja haastetta kaipaavat, tarjonnan vaihdellessa kehonhuollosta kahvakuulaan. Liikuntakursseja toteutetaan Kuopiossa ja Koillis-Savossa laajalla alueella, myös taajamien ulkopuolella.

Tutustu tarjontaan ja selaa kursseja kansalaisopiston omilla nettisivuilla, jonne pääset alla olevasta linkistä!

Lapset ja nuoret

Työikäiset

Ikääntyneet

Ikääntyneiden ohjatut liikuntaryhmät ja kuntosalistartit

Maaseutualueiden ohjatut liikuntaryhmät ikääntyneille (Maaninka, Nilsiä, Juankoski, Riistavesi, Vehmersalmi ja Karttula)

Erityisryhmät

Liikuntavälineitä lainattavissa kirjastoista

Jätä palautetta ohjatun liikunnan palveluista

Liikunnanohjaajien yhteystiedot

Laura Korhonen / Lapset ja nuoret

Henna-Riikka Launonen / Työikäiset ja liikuntaneuvonta

Päivi Partanen / Erityisryhmät

Carita Randelin-Kauppinen / Ikääntyneet

Petra Haverinen / Ikääntyneet

Jyrki Tarvainen / Kuopio, Vehmersalmi, Riistavesi, Karttula

Kaisa Kähärä / Kuopio, Nilsiä, Juankoski, Maaninka

Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiossa julkaisemme uutisia ja blogitekstejä, jotka liittyvät Kuopiossa liikkumiseen. Luvassa on tietoa ja vinkkejä Kuopion liikuntapaikoilta ja ohjatun liikunnan parista sekä muuta liikunnallista sisältöä.

Liikkuva Kuopio -someseinä