Ohjattu liikunta

Ohjattua liikuntaa Kuopiossa

Kuopion kaupunki tarjoaa monenlaisia ohjatun liikunnan mahdollisuuksia. Etsitkö kenties uutta harrastusta tai tarvitsetko apua liikunnan lisäämiseen arkeesi? Tutustu tarjontaan ja löydä oma tapasi liikkua!

Tälle sivulle on koottu pääasiassa kaupungin liikunnanohjaajien tarjoamat liikuntapalvelut. Joukossa on myös uimahallien vesijumpat sekä linkki kansalaisopiston liikuntakurssien tarjontaan.

Liikunnanohjaajat tarjoavat liikuntapalveluita lapsille ja nuorille, vähän liikkuville työikäisille, ikääntyneille, pitkäaikaissairaille ja erityisryhmille. Alempaa voit tutustua tarjontaan ja ajankohtaisiin liikuntaryhmiin. Liikunnanohjaajien yhteystiedot löytyvät sivuston alalaidasta.

Kansalaisopisto tarjoaa liikuntakursseja lähipalveluna

Kuopion kansalaisopisto tarjoaa monipuolisia liikuntakursseja kaikenikäisille. Kurssitarjonnassa on huomioitu sekä liikuntaharrastusta aloittavat että reippaampaa menoa ja haastetta kaipaavat, tarjonnan vaihdellessa kehonhuollosta kahvakuulaan. Liikuntakursseja toteutetaan Kuopiossa ja Koillis-Savossa laajalla alueella, myös taajamien ulkopuolella.

Tutustu tarjontaan ja selaa kursseja kansalaisopiston omilla nettisivuilla, jonne pääset alla olevasta linkistä!

Kaikille avointa ohjattua liikuntaa

Lapset ja nuoret

Työikäiset

Ikäihmiset

Ikäihmisten ryhmäliikuntatunnit

Erityisryhmät

Liikuntavälineitä lainattavissa kirjastoista

Liikunnanohjaajien yhteystiedot

Kaisa Kähärä (vs.) / Lapset ja nuoret

Hanne-Mari Leskinen (vs.) / Työikäiset ja liikuntaneuvonta

Päivi Partanen / Erityisryhmät

Carita Randelin-Kauppinen / Ikääntyneet

Maria Kuosmanen (vs.)/ Ikääntyneet

Jyrki Tarvainen / Kuopio, Vehmersalmi, Riistavesi, Karttula

Noora Jauhiainen / Kuopio, Nilsiä, Juankoski, Maaninka

Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiossa julkaisemme uutisia ja blogitekstejä, jotka liittyvät Kuopiossa liikkumiseen. Luvassa on tietoa ja vinkkejä Kuopion liikuntapaikoilta ja ohjatun liikunnan parista sekä muuta liikunnallista sisältöä.

Liikkuva Kuopio -someseinä