Uimahalli

Kuopion uimahallit

Kuopion uimahallit tarjoavat monipuolisia liikuntamahdollisuuksia kaikenlaisille liikkujille – juuri sinulle! Kuopiossa on kaksi uimahallia ja yksi kylpylä: Niiralan uimahalli lähellä keskustaa, Lippumäen uimahalli Petosella ja Tahko Spa -kylpylä Nilsiässä.

Uimahalleissa viihtyvät niin vesipedot, kuntoilijat kuin eri lajien harrastajat ja urheilijat. Tarkemmat tiedot aukioloista, hinnoista ja muista palveluista löydät alempaa kunkin uimahallin omalta sivulta. Tervetuloa viihtymään vedessä!

Kohteet kartalla

Etsitkö uimahallin kuntosaleja?

Kuopion kaupungin sisäliikuntapaikat ja koulutilat ovat suljettuina yleisöltä 13.5.2020 asti.

Kuopio-halli, Lippumäen uimahalli ja kuntosali, Niiralan uimahalli ja kuntosali, Tahko Span allasosasto, Niiralan jäähalli, Kaarihalli, Studentian liikuntahalli, väestönsuojien ja maaseutujen kuntosalit ja liikuntatilat, Lippumäen ylipainehalli sekä koulutilojen ilta- ja viikonloppukäyttö (kaikki koulujen tilat) on suljettu.

Toimen piteellä ennaltaehkäistään ja suojataan asiakkaita koronavirustartunnoilta. Liikuntahallien ollessa suljettuna liikkua voi silti esimerkiksi ulkona luonnossa, kun huolehditaan sopivasta turvavälistä muihin ihmisiin. On myös erittäin tärkeää muistaa, että liikutaan vain terveenä!

 

Niiralan ja Lippumäen uimahallien kuntosalit palvelevat myös liikkujia. Löydät kuntosalien tarkemmat tiedot kuntosali-sivulta!

Vesijumppa, vauvauinti, uimakoulu - mitä saisi olla?

Kuopion uimahallit tarjoavat myös ohjattua vesiliikuntaa, kuten vauvauinteja, uimakouluja lapsille sekä vesijumppaa aikuisille. Lisäksi eri seurat järjestävät monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille ja kaikenlaiseen makuun.

Tutustu tarjontaan uimahallien omilla sivuilla, jossa on kerrottu tarkemmin ohjatun vesiliikunnan mahdollisuuksista.

Suomen toiseksi suurin uimahalli valmistuu Kuopioon

Kuntolaaksoon Niiralaan on valmistumassa uusi ja upea, Suomen toiseksi suurin uimahalli, joka avataan asiakkaille syksyllä 2020. Uudessa uimahallista tulee löytymään monipuolisesti erilaisia altaita, kuten esimerkiksi hyppy-, opetus- ja poreallas. Pysy kuulolla ja lue rakentamisen etenemisestä täällä >> yit.fi/kuntolaakso