Ruoanlaittopaikka

Nuotiopaikat Kuopiossa

Kuopion nuotiopaikat, tulipaikat ja keittokatokset palvelevat luontopoluilla ja reiteillä kulkevia liikkujia. Nuotiopaikoille on hauska pysähtyä tauolle ja nauttia vaikka eväitä!

Tälle sivulle on listattu Kuopion alueen tuli- ja nuotiopaikat sekä keittokatokset. Löydät ne alempaa. Kohdetta klikkaamalla pääset tarkastelemaan sijaintitietoja ja varustelutasoa tarkemmin.

Sen sijaan laavut ja kodat löytyvät omalta sivultaan Laavu, kota tai kammi -osiosta.

Retkikartta -palvelussa voit tarkastella kuntien sekä Metsähallituksen retkeilypalveluja kartalla. Kartta toimii myös mobiililaitteissa.

Kuopion esteettömät luontokohteet

Esteettömiä luontokohteita ovat Suovunkosken laavu, Haminalahden kulttuuripolun lähtöpaikalla sijaitseva laavu sekä Summan lammen grillikatos. Näihin kohteisiin pääsee autolla ja pinnanmuodot ovat loivia. Varustelusta löytyy esteetön huussi.

Lisäksi invataksilla tai inva-pysäköintitunnuksilla saavutettavat luontokohteet ovat Puijonnokan laavu, Nurmisaaren grillikatos ja Pölhönsaaren grillikatos. Pölhönsaareen mentäessä tarvitaan puomiin avain, jonka voi lainata valtuustotalolta (Suokatu 42). Näissä kohteissa pinnanmuodot ovat loivia, mutta reitti kohteelle on jyrkkä. Varustelusta löytyy myös esteetön huussi.

Kohteet kartalla