Suovun retkeilyreitti

Suovun retkeilyreitti

Suovun ulkoilureitti on noin 16 kilometrin mittainen ja osin uudelleen rakennettu. Vanhemmat reitin osat ja niiden viitoitus on kunnostettu vuonna 2004. Reitin varrella on 3 laavua ja 2 nuotiopaikka varustuksin. Suovunlahden rannassa, Länsirannantien varressa sijaitseva Suovun kota on rakennettu liikuntarajoitteet huomioiden. Kodan lisäksi kohteella on WC sekä puuvaja.

Suovun laavu on rakennettu liikuntarajoitteiset huomioiden. Se sijaitsee Suovunlahden pohjukassa Suovu-Palosen ulkoilureittiin liittyvänä taukopaikkana. Varusteula: puolikota, polttopuut, infotaulu, parkkipaikka, invakäymälä. Alueella on myös lähde.

Sijainti

Osoite: Länsirannantie 1500
Kaupunki: Kuopio
Postinumero: 71520
Postiosoite: Kaislastenlahti

Yhteystiedot

Nimi: Suovun retkeilyreitti
Puhelinnumero: 0800 918 511
Reitin pituus: Ei saatavilla
Reitin korkeuserot

Lisätietoja

Näytetään retkikartassa: Kyllä
Taukopaikkoja: 4
Valaistua reittiä: 0km
Info: Suovun retkeilyreitti kiertelee 16 kilometrin matkallaan Pohjois-Savon yhtä vanhinta sahateollisuuden synnyinseutua. Reitti on selkeästi viitoitettu ja merkitty puihin vihreällä maalirenkaalla. Reitti kulkee enimmäkseen helppokulkuisessa maastossa osittain polkuja ja osittain metsäautoteitä pitkin. Kosteissa kohdissa on pitkospuut. Reitiltä on yhteys alueen luontopoluille. Alueella ei tule liikkua hirvenmetsästysaikaan.
Reitin pituus: 16km