Liikuntasali

Koulujen liikuntasalit Kuopiossa

Kuopion kaupungin koulujen liikuntasaleissa voi harrastaa erilaisia sisäliikuntalajeja ja järjestää tapahtumia ympäri vuoden. Käytössä on Kuopion, Juankosken, Karttulan, Maaningan, Nilsiän, Riistaveden ja Vehmersalmen alueella yhteensä 50 eri kokoista salia. Tältä sivulta löytyvältä kartalta voi tarkistaa koulujen sijainnit.

Alempaa löydät koulutilojen varaamiseen liittyvät ohjeet sekä tarvittavat yhteystiedot. Sivun alalaidasta löydät listattuna jokaisen liikuntasalin. Salin nimeä klikkaamalla voit tarkistaa osoitteen ja muita salin tietoja.

Alla olevasta linkistä pääset Timmi-varauskalenteriin, jossa voi selata liikuntasalien varauksia. Kalenterissa voi selata varauksia sekä rekisteröityä ja varata itse tiloja vapaana (valkoisena) näkyville ajoille. HUOM! Koulujen saleihin voi tehdä koulupäivien aikana varauksia klo 16 jälkeen.
Ei kuitenkaan Kuopio-halliin, Kuntolaakson ja Lippumäen uimahalliin, Niiralan jäähalliin ja Lippumäen tekojääradalle.

Liikuntasalien varaukset

Liikuntasaleja voi varata käyttöön tilavarauspalveluiden kautta.

Timmi-kalenterin kautta voi tarkastella ajantasaista varaustilannetta. Varaaja voi itse rekisteröityä ja varata tiloja vapaana (valkoisena) näkyville ajoille. HUOM! Koulujen saleissa voidaan antaa varauksia koulupäivinä vain klo 16 jälkeen.
Ei kuitenkaan Kuopio-halliin, Kuntolaakson ja Lippumäen uimahalliin, Niiralan jäähalliin ja Lippumäen tekojääradalle.
Rekisteröitymis- ja varaamisohje Timmiin

Varauksia voi tehdä myös e-lomakkeella tai ottamalla yhteyttä tilavarauspalveluihin, tilavaraukset(at)kuopio.fi, 017 182 550.

Alla olevista linkeistä voit tarkastella koulujen saleja Timmi-varauskalenterissa salin koon mukaan:
Salit yli 700 m2 | Salit 300 – 700 m2 | Salit 200 – 300 m2 | Salit 100 – 200 m2 | Salit alle 100 m2

Myös muut koulutilat, kuten luokkatilat, auditoriot ja ruokasalit ovat varattavissa erilaisiin tapahtumiin. Koulujen keittiötilojen käytöstä sekä tarvittavista kalusteista suoraan yhteys Servicaan, ruokapalvelut(at)servica.fi.

Tilavarausten yhteystiedot

tilavaraukset(at)kuopio.fi
017 182 550
Valtuustotalo, Suokatu 42
70100 Kuopio

Avoinna/puh.ajat ma-pe 9-11 ja 12-14

Kohteet kartalla