Liikuntasali

Koulujen liikuntasalit Kuopiossa

Kuopion kaupungin liikuntapaikkojen käyttö 29.6.-31.7.2020  

Kuopion kaupungin liikuntapaikkoja on avattu hallitusti ja asteittain kesäkuun aikana. Uusien suositusten ja määräysten perusteella liikuntapaikkojen käyttöä koskevia ohjeita päivitetään nyt – seuraavat ohjeet ovat voimassa heinäkuun 2020 loppuun asti tai toistaiseksi, riippuen valtion linjauksista. Ohjeistusta päivitetään tarpeen mukaan.

Kaikessa toiminnassa tulee noudattaa THL:n ja OKM:n ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä. Erityistä huomiota on syytä kiinnittää turvavälien ja hygieniaohjeiden noudattamiseen. Liikuntapaikkojen varatuilla vuoroilla seurojen ja/tai lajiliittojen on itse laadittava ohjeistus turvalliseen harjoitteluun. Seurojen tulee varmistaa, että kaikkien liikuntapaikkoja käyttävien ryhmien vastuulliset valmentajat ovat tietoisia valtakunnallisista ja seurojen omista ohjeista.

Kesällä 2020 käytössä seuraavat koulujen salit:

Hatsalan klassillinen koulu, Juankosken Ruukinsali, Jynkän koulu, Kalevalan koulu, Karttulan Kissakuusen koulu, Käärmelahden koulu, Maaningan urheilutalo, Martti Ahtisaaren koulu, Neulamäen koulu, Nilsiän alakoulu, Pajulahden koulu, Rajalan koulu, Ylä-Pyörön koulu.

 

Kuopion kaupungin koulujen liikuntasaleissa voi harrastaa erilaisia sisäliikuntalajeja ja järjestää tapahtumia ympäri vuoden. Käytössä on Kuopion, Juankosken, Karttulan, Maaningan, Nilsiän, Riistaveden ja Vehmersalmen alueella yhteensä 47 eri kokoista koulun salia. Tältä sivulta löytyvältä kartalta voi tarkistaa koulujen sijainnit.

Alempaa löydät koulutilojen varaamiseen liittyvät ohjeet sekä tarvittavat yhteystiedot. Sivun alalaidasta löydät listattuna jokaisen liikuntasalin. Salin nimeä klikkaamalla voit tarkistaa osoitteen ja muita salin tietoja.

Alla olevasta linkistä pääset Timmi-varauskalenteriin, jossa voi selata liikuntasalien varauksia. Siihen ei voi kirjautua/varata itse vuoroja.

Liikuntasalien varaukset

Liikuntasaleja voi varata käyttöön tilavarauspalveluiden kautta. Vuorojen varaukset tehdään e-lomakkeella.

Timmi-kalenterin kautta voi tarkastella ajantasaista varaustilannetta. Kalenterissa ei voi itse tehdä varauksia, vaan varaus tapahtuu e-lomakkeella tai ottamalla yhteyttä tilavarauspalveluihin.

Alla olevista linkeistä voit tarkastella koulujen saleja Timmi-varauskalenterissa salin koon mukaan:
Salit yli 700 m2 | Salit 300 – 700 m2 | Salit 200 – 300 m2 | Salit 100 – 200 m2 | Salit alle 100 m2

Myös muut koulutilat, kuten luokkatilat, auditorioit ja ruokasalit ovat varattavissa erilaisiin tapahtumiin. Koulujen keittiötilojen käytöstä sekä tarvittavista kalusteista suoraan yhteys Servicaan, ruokapalvelut(at)servica.fi.

Koulutilavarausten yhteystiedot

tilavaraukset(at)kuopio.fi
017 182 550
Valtuustotalo, Suokatu 42
70100 Kuopio

Avoinna/puh.ajat ma-ke 8-15.30,
to 9-16 ja pe 8-14

Kohteet kartalla