Liikuntasali

Koulujen liikuntasalit Kuopiossa

Kuopion kaupungin koulujen liikuntasaleissa voi harrastaa erilaisia sisäliikuntalajeja ja järjestää tapahtumia ympäri vuoden. Käytössä on Kuopion, Juankosken, Karttulan, Maaningan, Nilsiän, Riistaveden ja Vehmersalmen alueella yhteensä 47 eri kokoista koulun salia. Tältä sivulta löytyvältä kartalta voi tarkistaa koulujen sijainnit.

Alempaa löydät koulutilojen varaamiseen liittyvät ohjeet sekä tarvittavat yhteystiedot. Sivun alalaidasta löydät listattuna jokaisen liikuntasalin. Salin nimeä klikkaamalla voit tarkistaa osoitteen ja muita salin tietoja.

Alla olevasta linkistä pääset Timmi-varauskalenteriin, jossa voi selata liikuntasalien varauksia. Siihen ei voi kirjautua/varata itse vuoroja.

Liikuntasalien varaukset

Kuopion kaupungin sisäliikuntapaikat ja koulutilat ovat suljettuina yleisöltä 13.5.2020 asti.

Kuopio-halli, Lippumäen uimahalli ja kuntosali, Niiralan uimahalli ja kuntosali, Tahko Span allasosasto, Niiralan jäähalli, Kaarihalli, Studentian liikuntahalli, väestönsuojien ja maaseutujen kuntosalit ja liikuntatilat, Lippumäen ylipainehalli sekä koulutilojen ilta- ja viikonloppukäyttö (kaikki koulujen tilat) on suljettu.

Toimen piteellä ennaltaehkäistään ja suojataan asiakkaita koronavirustartunnoilta. Liikuntahallien ollessa suljettuna liikkua voi silti esimerkiksi ulkona luonnossa, kun huolehditaan sopivasta turvavälistä muihin ihmisiin. On myös erittäin tärkeää muistaa, että liikutaan vain terveenä!

 

 

Liikuntasaleja voi varata käyttöön Koulutilavarauspalveluiden kautta. Vuorojen varaukset tehdään e-lomakkeella.

Timmi-kalenterin kautta voi tarkastella ajantasaista varaustilannetta. Kalenterissa ei voi itse tehdä varauksia, vaan varaus tapahtuu e-lomakkeella tai ottamalla yhteyttä koulutilavarauspalveluihin.

Alla olevista linkeistä voit tarkastella koulujen saleja Timmi-varauskalenterissa salin koon mukaan:
Salit yli 700 m2 | Salit 300 – 700 m2 | Salit 200 – 300 m2 | Salit 100 – 200 m2 | Salit alle 100 m2

Myös muut koulutilat, kuten luokkatilat, auditorioit ja ruokasalit ovat varattavissa erilaisiin tapahtumiin. Koulujen keittiötilojen käytöstä sekä tarvittavista kalusteista suoraan yhteys Servicaan, ruokapalvelut(at)servica.fi.

Koulutilavarausten yhteystiedot

tilavaraukset(at)kuopio.fi
017 182 550
Valtuustotalo, Suokatu 42
70100 Kuopio

Avoinna/puh.ajat ma-ke 8-15.30,
to 9-16 ja pe 8-14

Kohteet kartalla