Kotkankallion kuntosali

Kotkankallion väestönsuojan kuntosali

Kuopion kaupungin liikuntapaikkojen käyttö 29.6.-31.7.2020  

Kuopion kaupungin liikuntapaikkoja on avattu hallitusti ja asteittain kesäkuun aikana. Uusien suositusten ja määräysten perusteella liikuntapaikkojen käyttöä koskevia ohjeita päivitetään nyt – seuraavat ohjeet ovat voimassa heinäkuun 2020 loppuun asti tai toistaiseksi, riippuen valtion linjauksista. Ohjeistusta päivitetään tarpeen mukaan.

Kaikessa toiminnassa tulee noudattaa THL:n ja OKM:n ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä. Erityistä huomiota on syytä kiinnittää turvavälien ja hygieniaohjeiden noudattamiseen. Liikuntapaikkojen varatuilla vuoroilla seurojen ja/tai lajiliittojen on itse laadittava ohjeistus turvalliseen harjoitteluun. Seurojen tulee varmistaa, että kaikkien liikuntapaikkoja käyttävien ryhmien vastuulliset valmentajat ovat tietoisia valtakunnallisista ja seurojen omista ohjeista.

Avoinna joka päivä klo 6-22. Puku- ja pesuhuoneet käytössä.

 

Aukioloajat

Joka päivä klo 6-22

Ajantasainen varauskalenteri
Kalenterissa voi selata varauksia, siihen ei voi kirjautua tai varata itse vuoroja.

Hinnat

Hintoihin sisältyy 10% alv

 • vuosikortti, työssäkäyvät aikuiset 112,10 €
 • vuosikorti, ale-ryhmät 65,70 €
 • 1/2-vuosikortti, työssäkäyvät aikuiset 62,90 €
 • 1/2-vuosikortti, ale-ryhmät 39,70 €
 • väestönsuojien kausikortti oikeuttaa 2,5 tunnin käyttöön / harjoituskerta

Ale-ryhmään kuuluvat alle 18-vuotiaat, opiskelijat opiskelijakortilla, varusmiehet ja siviilipalveluksessa olevat, invalidit, eläkeläiset, työkyvyttömyyseläkkeen saajat ja työttömät.

 • Kotkankallion ja Rajalan väestönsuojien käyttöön tarvitaan keltainen Terve Kuopio -kortti, jonka voi lunastaa Kuopio-hallin, Niiralan uimahallin sekä Lippumäen uimahallin asiakaspalvelusta. Ensimmäisellä kerralla maksetaan korttipohjamaksu 7,90 € (sis. alv 24%)
 • Kotkankallion ja Rajalan väestönsuojassa käy myös Studentian kausikortti. Siniset Terve Kuopio -sarjakortit eivät käy väestönsuojissa, lukuun ottamatta eläkekortteja.
 • Kuntosalikortit voi lunastaa Kuopio-hallin, Niiralan uimahallin sekä Lippumäen uimahallin asiakaspalvelusta.

Kotkankallion väestönsuojan tarjonta

Väestönsuojien käytöstä

 • Kuntosalikortti ei oikeuta Rajalan golfharjoittelutilan käyttöön.
 • Väestönsuojien kausikortit eivät käy liikuntahallien kuntosaleihin, mutta Studentian kuntosalia voi käyttää ma–pe klo 19–22 sekä la–su klo 9–21 (ovet suljetaan klo 20).
 • Talviaikaan suosittelemme muiden kuntosalien käyttöä, koska seuroilla on vuoroja Kotkankalliolla arkisin klo 15.30 eteenpäin sekä lauantaisin ja sunnuntaisin koko päivän ajan.

Sijainti

Osoite: Niiralankatu 32
Kaupunki: Kuopio
Postinumero: 70600
Postiosoite: KUOPIO

Yhteystiedot

Nimi: Kotkankallion kuntosali
Puhelinnumero: 017 182 111

Lisätietoja