Kaukalo

Kaukalot Kuopiossa

Jääkiekkokaukaloita löytyy ympäri kaupunkia ja suurin osa niistä sijaitsee koulujen kentillä ja lähiliikuntapaikoilla. Jos kaukalossa on vapaata, niin se on avoinna kaikille ja käyttö on maksutonta. Vuoron varanneella on kuitenkin etuoikeus kaukalon käyttöön.

Lippumäessä, Kuopionlahdella, Keskuskentällä, Koulupuistossa on omat alueet kiekkoilijoille ja luistelijoille. Karttulan luistinradat ja -kaukalot sijaitsevat kirkonkylässä sekä Kemppaanmäen ja Pihkainmäen kouluilla. Nilsiässä Tahkovuoren lähiliikuntapaikalla on luistinrata.

Luistelukentät joissa ei ole kaukaloa, on listattu luistelukenttä-osioon. Myös näille kentille voi mennä pelaamaan ja luistelemaan.

Luistelukauden aikaan kaukaloiden ja luistelualueiden yhteydessä olevat pukukopit ovat käytössä ja avoinna joka päivä klo 8–21.

Ajankohtaista:

7.1.2020: Luistinratojen ja kaukaloiden jäädytys on aloitetettu. Luistelualueiden pohjat on melko hyvässä kunnossa. Hyvän jään syntymiseen tarvitaan vielä muutaman päivän pakkasjakso. Jään kunnostamista vaikeuttaa leuto säätilanne. Valmistuneista kohteista tiedotamme heti, kun ne saadaan käyttökuntoon.

Tutustu tarkemmin ulkojäihin ja kaukaloiden tietoihin alempaa, klikkaamalla kohteen nimeä.

Kaukalovaraukset ja jäiden kunnossapito

Kaukalovaraukset:
Tilavarauspalvelut
017 182 550
tilavaraukset(at)kuopio.fi
Kaukaloiden ajantasaisia varauksia voi tarkastella
ajanvarauskalenterissa (Timmi / Tilatori)

Lisätietoja Liikunta ja ulkoilu linkistä:

Lisätietoja jäädytyksestä ja luistelualueiden kunnossapidosta:
Mestar / työnjohtaja
Hannu Parviainen
044 718 5014

Kohteet kartalla