perjantai 28. helmikuun 2020

Uutinen

WANTED: rohkeat liikuntapaikkojen edelläkävijät!

Edit. 2.3.2020 klo 9:20:

Mahtavaa, miten aktiivisia olette! Hieno juttu, nyt voimme iloksemme todeta, että tämä testiryhmä on täynnä. Kiitokset ilmoittautuneille, teihin ollaan yhteydessä kyselyiden muodossa sitten vähän myöhemmin!

 

Tervetuloa mukaan testiryhmään kokeilemaan uutta Liikkuva Kuopio -ranneketta ja kehittämään Kuopion liikuntapalveluita!

Terve Kuopio -kortit poistuvat käytöstä kevään 2020 aikana ja tilalle tulevat Liikkuva Kuopio -rannekkeet, joihin saa ladattua käyntikertoja/-kortteja netissä. Kauan odotettua verkosta ostamista pilotoidaan nyt testiryhmän kanssa Kuopio-hallissa ja väestönsuojien kuntosaleilla. Mukaan otetaan 50 nopeinta testiryhmäläistä, jotka pääsevät antamaan kommenttejaan esimerkiksi ostamisen helppoudesta ja ohjeistuksesta sekä rannekkeen käytettävyydestä. Sinun ei tarvitse olla tekninen velho tai himoliikkuja osallistuaksesi testiryhmään, otamme mielellämme kaikenlaisia liikkujia mukaan palautetta antamaan! Vastineeksi palautteesta testiryhmäläiset saavat lunastaa rannekkeen Kuopio-hallille tai väestönsuojien kuntosaleille alennushintaan:

– 3 kk:n rannekelataus väestönsuojien kuntosaleille 23 €

– kuukausipassi rannekelataus Kuopio-hallille 18 €

HUOM! MAKSUTAPANA KÄY VAIN KÄTEINEN JA PANKKIKORTTIMAKSU

Testiryhmään osallistumalla ja vastaamalla pilottiin liittyvään kyselyyn autat meitä kehittämään palveluitamme, mutta voit lisäksi voittaa itsellesi vuoden ilmaiset kuntoilut! Palkinto arvotaan kaikkien testiryhmään osallistuneiden kesken pilottijakson päätyttyä.

Testiryhmään voi ilmoittautua osoitteessa https://bit.ly/2URBZ2o

Kun olet ilmoittautunut testiryhmään (yllä olevasta linkistä), Liikkuva Kuopio -rannekkeen voi lunastaa Kuopio-hallin kassalta. Kassalla on osoitettava mahdollinen alennukseen oikeuttava todistus. Kassalta saat myös ohjeet rannekkeen lataamiseen netissä ja käyttämiseen.

Pilotti kestää heinäkuun 2020 loppuun asti ja edullisen rannekkeen voi lunastaa aina siihen asti.