perjantai 07. tammikuun 2022

Uutinen

Ulkoliikuntatiedote viikonlopulle 7.-9.1.2022

Kauniita talvipäiviä tiedossa viikonlopulle 7.-9.1.2022, mutta villahousut on viimeistään nyt pakko kaikkien kaivaa esiin!

Luistelu: ⛸🏒

Luistelualueet on saatu hyvään käyttökuntoon. Aurausta tehdään arkisin kaksi kertaa päivässä ja viikonloppuna luistinradat aurataan aamuisin. Pukutilat ovat avoinna klo 8-21.

Muistetaanhan pitää luistelupaikkojen pukutiloissa turvavälit ja käytetään maskeja vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

HUOM! Tarkistathan aina ennen Lippumäen tekojääradalle lähtöä eri kohderyhmille tarkoitetut ja varatut vuorot: https://liikkuvakuopio.fi/liikuntapaikat/tekojaakentta/lippumaen-tekojaakentta/.

Jäämaraton-rataa kunnostetaan parhaillaan ja tavoitteena on avata rata ensi viikon (vko 2) lopulla. Tiedotamme radan avautumisesta tarkemmin Liikkuva Kuopio -kanavissa.

 

Hiihto:⛷❄️
Jäälatujen pohjia vahvistetaan parhaillaan. Jäälle on lumisateiden jälkeen noussut vettä, joka osaltaan hankaloittaa ja hidastaa jäälatujen aukaisemista. Kovien pakkasten toivotaan kuitenkin parantavan tilannetta.

Kuopion taajama-alueen latujen kunnostustilannetta voi seurata osoitteesta: kuopio.fluentprogress.fi/outdoors. Tahkon latutilanne puolestaan selviää täältä: tahkonreittipooli.fi/maastohiihto

Ja loppuun tuttu muistutus: kunnostetut ladut on tehty hiihtäjiä varten, ei kävelyyn tai koirien ulkoiluttamiseen!