perjantai 04. helmikuun 2022

Uutinen

Ulkoliikuntatiedote viikonlopulle 4.-7.2.2022

Luistelu: ‚õłūüŹí

Luistelualueet ovat hyvässä käyttökunnossa. Aurausta tehdään arkisin kaksi kertaa päivässä ja viikonloppuna luistinradat aurataan aamuisin. Pukutilat ovat avoinna klo 8-21. Muistetaan pitää luistelupaikkojen pukutiloissa turvavälit ja maskin käyttöä suositellaan vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Jäämaraton-radalla käytettävissä ovat 1 km, 2 km ja 4 km reitit.

Lippumäen tekojääradalla on junioreiden SM-pikaluistelukilpailut. Kilpailuilla on vaikutusta radan käyttöaikoihin pe-su 4.-6.2.2022 välisenä aikana. Sunnuntaina klo 17.00 pääsee kisojen jälkeen taas luistelemaan.

HUOM! Tarkistathan aina ennen Lippumäen tekojääradalle lähtöä eri kohderyhmille tarkoitetut ja varatut vuorot: liikkuvakuopio.fi/liikuntapaikat/tekojaakentta/lippumaen-tekojaakentta/.

 

Hiihto: ‚õ∑‚ĚĄÔłŹ

Sääennusteessa näkyy varsin kimurantit olosuhteet tulevalle viikonlopulle. Lauantaille sakeaa lumisadetta ja muutamia tuulisia päiviä povaillaan, eli kunnossapito on taasen haasteellista.

Latujen reaaliaikaista kunnostustilannetta Kuopion taajama-alueella voit seurata osoitteesta kuopio.fluentprogress.fi/outdoors

Tahkon latujen kunnostustilannetta voit seurata osoitteessa: tahkonreittipooli.fi/maastohiihto/

Kuhasen Kiri ylläpitää latuja Kuopiossa Puutossalmen, Ritisenlahden, Hirvimäen ja Hiltulanlahden kylien alueella. Latujen kunnostustilanteeseen voi tutustua KirIn Facebook-sivuilla: www.facebook.com/kuhasenkiri54

HUOM! Puijolla kisaillaan lauantaina 5.2. mäkihypyssä ja yhdistetyssä. Stadionalue ja kilpaladut (2,5 km saakka) ovat varattu koko päivän kilpailuille.