perjantai 28. tammikuun 2022

Uutinen

Ulkoliikuntatiedote viikonlopulle 28.-30.1.2022

Hiihto:️

Jääladut saadaan suurelta osin hiihtokuntoon lauantaiksi 29.1.2022! Joitakin haasteellisia alueita jää edelleen odottamaan päivää parempaa.

Maalatujen kunnossapito pyörii normaalisti. Viikonlopulle ennustettu runsas lumisade tekee todennäköisesti maa- ja jäälatujen kunnossapidon aika ajoin mahdottomaksi. Runsas lumentulo ja rivakka tuuli voivat aiheuttaa myös puiden kaatumista. Eli liikuttehan varovasti maastossa!

 

Luistelu:

Jäämaratonrataa on 4 km käyttökunnossa. Viikonlopun runsaaksi ennustettu lumisade ja kova tuuli vaikeuttavat radan kunnossapitoa, tämä kannattaa huomioida luistelemaan lähtiessä!

Luistelualueita puhdistetaan lumesta ja ne jäädytetään perjantain ja lauantain aikana käyttökuntoon. Aurausta tehdään arkisin kaksi kertaa päivässä, ja viikonloppuna luistinradat aurataan aamuisin. Pukutilat ovat avoinna klo 8-21. Muistetaan pitää luistelupaikkojen pukutiloissa turvavälit ja maskin käyttöä suositellaan sisätiloissa vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

HUOM! Tarkistathan aina ennen Lippumäen tekojääradalle lähtöä eri kohderyhmille tarkoitetut ja varatut vuorot: https://liikkuvakuopio.fi/liikuntapaikat/tekojaakentta/lippumaen-tekojaakentta/