perjantai 25. helmikuun 2022

Uutinen

Ulkoliikuntatiedote viikonlopulle 25.-27.2.2022

Luistelu

Jäämaratonradalla luistellaan lauantaina 26.2.2022 Finland Ice Marathon -kilpailu, ja tuolloin rata on kilpailukäytössä. Sunnuntaina rata on jälleen kaikkien käytettävissä.

Perjantaille ennustettu sade tekee luistinratojen hoidon haasteelliseksi. Lauantaina kenttiä kunnostetaan lämpötilan laskiessa pakkasen puolelle. Luistelualueiden aurausta tehdään arkisin kaksi kertaa päivässä ja viikonloppuna kerran aamuisin.

Pukutilat ovat avoinna klo 8-21. Muistetaan pitää luistelupaikkojen pukutiloissa turvavälit ja maskin käyttöä suositellaan vallitsevan koronatilanteen takia.

HUOM! Tarkistathan aina ennen Lippumäen tekojääradalle lähtöä eri kohderyhmille tarkoitetut ja varatut vuorot: https://liikkuvakuopio.fi/liikuntapaikat/tekojaakentta/lippumaen-tekojaakentta/.

 

Hiihto:

Perjantain lämmin sää ja runsas sade estää latujen kunnostuksen. Kunnostusta jatketaan lauantaina lämpötilan painuttua pakkaselle. Jos märissä olosuhteissa tehdään kunnostusta laduilla, lopputuloksena on seuraavana päivänä luistinradat latujen sijaan…