perjantai 18. maaliskuun 2022

Uutinen

Ulkoliikuntatiedote viikonlopulle 18.-20.3.2022

Luistelu:

Jäämaratonradalla käytettävissä ovat vielä 1 km, 2 km ja 4 km reitit. Rata pyritään pitämään käyttökunnossa mahdollisuuksien mukaan. Kausi voi päättyä äkistikin sään lämmettyä eli seuraathan tiedotusta tiiviisti: www.facebook.com/iceskaterental

Lippumäen tekojäärata pyritään pitämään käyttökuntoisena sunnuntaihin 20.3. saakka, jonka jälkeen on tullut aika hyvästellä jääkausi 2021-22 sen osalta. Tämänkin aikataulun suhteen on oltava realisti ja annettava keväälle periksi sen niin vaatiessa. Seuraa tilannetta ja tarkista aina ennen Lippumäen tekojääradalle lähtöä eri kohderyhmille tarkoitetut ja varatut vuorot: https://liikkuvakuopio.fi/liikuntapaikat/tekojaakentta/lippumaen-tekojaakentta/.

Muut ulkokaukalot ja -luistinradat ovat jo pois käytöstä kaikkialla Kuopiossa. Varma kevään merkki!

 

Hiihto:

Lämpötilojen raju vuorokausivaihtelu haastaa niin kunnossapitäjän kuin hiihtäjänkin. Päivällä pehmenneet ladut jäätyvät ja kovenevat iltaisin lämpötilan laskiessa, joten valppaus suksien päällä on tarpeen. Maastossa myös roskaisuus lisääntyy, mitä pidemmälle kevät etenee.

Puijon stadionilla aloitellaan kahta eri rakennusurakkaa. Hiihtostadionin eteläpäässä käynnistyy murskeenajo viikolla 12. Alueella liikuttaessa tämä on syytä tiedostaa ja noudattaa poikkeusajan opastusta sekä varovaisuutta.