torstai 10. maaliskuun 2022

Uutinen

Ulkoliikuntatiedote viikonlopulle 11.-13.3.2022

Hiihto:

Puijon maastoissa kisataan hiihdon nuorten SM-mitaleista perjantaista sunnuntaihin 11.-13.3.2022. Kisainfo ja latukartat löytyy osoitteesta https://puijonhiihtoseura.fi/nuorten-sm-hiihdot.html. Ladut Puijolla on suljettu muilta liikkujilta seuraavasti:

  • Perjantai: Sprinttilenkki ja stadionalue klo 8.30-15.00
  • Lauantai: 5 km ja stadionalue klo 9.30-15.00
  • Sunnuntai: 5 km ja stadionalue 9.00-15.00

Maastoon tuodaan opasteita ja aitoja, jottei kisaladuille eksyisi kilpailun ulkopuolisija hiihtelijöitä. Ulkoilijoiden toivotaan noudattavan opastusta niin oman kuin kilpailijoidenkin turvallisuuden takaamiseksi.

Muuten ladut kutsuvat hiihtämään viikonlopunkin aikana kuopiolaisia!

 

Luistelu:

Jäämaratonrata on luistelukunnossa. Suosittelemme käyttämään viikonloppuna 4 km rataa, kun aurinko paistaa ja ei ole pakkastakaan.

Luisteluradat ja kaukalot ovat vielä käyttökunnossa. Lämpimän kelin ja voimakkaan auringon paisteen odotetaan sulattavan eteenkin kaukaloiden reunoja. Huomioithan siellä mahdollisen jään sulamisen! Luistelualueiden aurausta tehdään tarvittaessa arkisin kaksi kertaa päivässä ja viikonloppuna kerran aamuisin. Pukutilat ovat avoinna klo 8-21. Muistetaan pitää luistelupaikkojen pukutiloissa turvavälit ja maskin käyttöä suositellaan vallitsevan koronatilanteen takia.

HUOM! Tarkistathan aina ennen Lippumäen tekojääradalle lähtöä eri kohderyhmille tarkoitetut ja varatut vuorot: https://liikkuvakuopio.fi/liikuntapaikat/tekojaakentta/lippumaen-tekojaakentta/