perjantai 03. joulukuun 2021

Uutinen

Ulkoliikuntatiedote itsenäisyyspäivän viikonlopulle

Hiihto:

Kuopion latupohjat on nyt ajettu ns. laataksi, joka mahdollistaa luisteluhiihdon. Parhaat olosuhteet perinteiseen etenemiseen suksilla löytyy edelleen Puijon ensilumenladulta ja Antikkalan pellolta. Puijon ensilumenlatu kunnostetaan päivittäin tulevien päivien aikana.

Latutunneleiden lumetus on aloitettu ja työ valmistunee tulevan viikonlopun aikana.

Tahkon ja Nilsiän alueella lumen määrä on jo mahdollistanut latuverkoston koneellisen kunnostuksen. Tahkon ensilumenladun maksullisuus poistuu tänään perjantaina 3.12.2021. Puijon ensilumenladun osalta maksu säilyy toistaiseksi, kunnes muut perinteisen hiihtotavan ladut ovat turvallisessa hiihtokunnossa.

 

Luistelu:

Lippumäen tekojäärata on avattu tänään perjantaina 3.12.2021. Luistelijoita onkin ollut hienosti paikalla pitkin päivää. Tarkistathan jatkossakin ennen luistelemaan lähtöä eri kohderyhmille tarkoitetut ja varatut vuorot: https://liikkuvakuopio.fi/liikuntapaikat/tekojaakentta/lippumaen-tekojaakentta/

Viikonlopulle on lisää iloisia uutisia kaikille jääkiekon ja luistelun ystäville: Koulupuiston, Kuvelammen, Riistaveden sekä Kuopionlahden kaukalot avautuvat käyttöön lauantaina 4.12.2021.

Muissa luistelukohteissa kunnostustyöt ovat eri vaiheissaan käynnissä. Niiden valmistumisesta tiedotamme lisää ensi viikolla. Hyvä nyrkkisääntö on, että käyttökuntoisella ja turvallisella luistinradalla palaa iltasin valot ja maalit on toimitettu kentälle.

Luonnonjäät ovat vielä erittäin heikkoja, joten pysykää maalla ja kunnostetuilla luistelupaikoilla!