perjantai 21. tammikuun 2022

Uutinen

Ulkoliikuntatiedote 21.-23.1.2022

Hiihto:️

Jäälatujen kunnostus on vastatuulessa. Jäälle noussut vesi estää jäälatujen viimeistelyn hiihtokuntoon. Torstain lämmin sää ja sateet pahensivat tilannetta entisestään.

Maalatujen kunnossapito pyörii normaalisti, mutta kovat tuulet ovat roskanneet latuja jonkin verran. Kunnostuksen tilannetta voi seurata osoitteesta: kuopio.fluentprogress.fi/outdoors

Tahkon latujen kunnostustilannetta voi seurata osoitteessa: tahkonreittipooli.fi/maastohiihto/

 

Luistelu:

Jäämaratonradalle on nyt syntynyt vetistä lumisohjoa, joka on pehmittänyt radan pinnan. Rataa laitetaan käyttökuntoon perjantain aikana. Kunnostustöitä haittaa myös radan reunoilta lumen alta esiin puskeva vesi. 4 km lenkki saadaan toivon mukaan kuitenkin käyttökuntoon lauantaiksi, mikäli sääolosuhteet pysyvät ennustetun kaltaisina.

Luistelualueita puhdistetaan lumesta ja ne jäädytetään perjantain ja lauantain aikana käyttökuntoon. Aurausta tehdään arkisin kaksi kertaa päivässä ja viikonloppuna luistinradat aurataan aamuisin. Pukutilat ovat avoinna klo 8-21. Muistetaanhan pitää luistelupaikkojen pukutiloissa turvavälit, ja maskin käyttöä sisätiloissa suositellaan vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Lippumäen tekojääradalla on pikaluistelukilpailut lauantaina 22.1.2022. Radan käyttöaikoihin tulee aikataulumuutoksia perjantaina ja lauantaina tapahtuman takia. Lauantaina tapahtuman pitäisi loppua klo 19.00 mennessä, jonka jälkeen se on normaalissa käytössä.

Tarkistathan aina ennen Lippumäen tekojääradalle lähtöä eri kohderyhmille tarkoitetut ja varatut vuorot: https://liikkuvakuopio.fi/liikuntapaikat/tekojaakentta/lippumaen-tekojaakentta/