torstai 04. maaliskuun 2021

Uutinen

Talvinen sää kutsuu ulos – tartu tilaisuuteen ja lähde laduille!

Hiihtolomaviikko lähestyy ja lomalaisia hellitään kyllä säätiedotusten mukaan ihan täydellisellä, aurinkoisella kevättalven kelillä ensi viikolla.

Hiihto:

Viikonlopulle ennustettu lauantain ja sunnuntain välinen lumisade vaikutta hieman latujen kunnostuksiin, mutta muuten maalatujen hoito etenee normaalisti.

Jääladuilla on edelleen vettä, mutta jäällä pystyy silti liikkumaan. Jäälatuja kunnostetaan, jos olosuhteet ovat suotuisat – tilannetta seurataan päivittäin.

Seuraa latujen kunnostusta latuinfosta Kuopion taajama-alueen osalta ja reittipoolista Tahkon latujen osalta:

Luistelu:

Aurinko armas ja lempeä lämpö ovat sulattanut luistelualueiden jäät osin heikkoon kuntoon.

Luistelualueita pyritään kunnostamaan nyt niin, että eri kaupunginosissa olisi käytettävissä ainakin yksi kaukalo ja/tai luistelualue. Käyttöasteiltaan pienemmät luistelualueet jäävät kunnostuksissa viimeiseksi tai kunnostamatta. Jos luistelualueelta on poistettu maalit, kopit ovat lukossa ja valot eivät syty, se tarkoittaa, että luistelualue ei ole käyttökunnossa.

Jäämaratonradalla yhden kilometrin lenkki on tällä hetkellä huippukunnossa ja pidempien lenkkien jäädytystä jatketaan. Perjantaina on jo neljä kilometriä rataa käytössä. Lisätietoa: www.finlandicemarathon.com