torstai 12. marraskuun 2020

Uutinen

Talviliikuntakausi jo aluillaan Kuopiossa – Puijon ensilumenlatu avataan perjantaina 13.11.

Kuopiossa pääsee ihan pian jo hiihtämään ja luistelemaan, vaikka kaupungissa on vasta nähty ensimmäiset lumihiutaleet. Puijon ensilumenladulla hiihto alkaa jo huomenna perjantaina 13.11. ja Lippumäen kunnostettua tekojäärataakin jäädytetään jo. Luistelemaan päästään aikaisintaan ensi viikon (viikon 47) lopulla – asiasta tiedotetaan tarkemmin Liikkuva Kuopio -kanavissa heti, kun tarkka avauspäivä selviää.

 

Puijon ensilumenlatu avataan huomenna 13.11.2020

Puijon hiihtokausi avataan jälleen perjantaina 13.11.2020. Avausajankohdassa on huomioitu pitkänajan sääennusteet, jotta latu säilyisi mahdollisimman hyvässä kunnossa. Ensilumenlatu alkaa Puijon hiihtostadionin kentältä, pysäköintialueen puoleisesta päästä. Ladun oikeassa reunassa on perinteisen ura, joten hiihtää voi mainiosti niin vapaalla kuin perinteiselläkin tyylillä. Avauspäivästä alkaen hiihtämään pääsee vaikka vuorokauden ympäri, latu on valaistuna klo 7.00-21.00. Puijon ensilumenlatu on maksullinen.

 

Puijon ensilumenladun hinnasto:

  • Kausikortti 45 €, ale-ryhmät* 30 €
  • Päivälippu 10 €, ale-ryhmät* 5 €
  • Perhepäivälippu 20 € (2 aikuista + lapset)

* Ale-ryhmät: varusmiehet, siviilipalvelusmiehet, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset

 

Lipunmyynti:

  • Mobilepay-maksu (myös hiihtostadionilta löytyy QR-koodit)
  • APC-ski (stadionilla, avoinna ma-pe 8-18, la 10-15 ja su 10-14)

Lippu tulee pitää mukana, jotta sen voi kysyttäessä esittää latuvalvojalle. Ensilumenlatu on maksullinen siihen saakka, kunnes latuverkosto on avattu virallisesti luonnonlumella ja asiasta tiedotettu Kuopion kaupungin kanavissa (www.liikkuvakuopio.fi ja www.facebook.com/LiikkuvaKuopio/).