perjantai 20. elokuun 2021

Uutinen

Sporttikortti tarjoaa kuopiolaisille lapsille mahdollisuuden tutustua eri liikuntalajeihin

Sporttikortti on 7–12-vuotiaille kuopiolaisille lapsille suunnattu maksuton etukortti. Sporttikortti tarjoaa lapsille mahdollisuuden tutustua eri liikuntalajeihin, ja se innostaa heitä löytämään sopivan ja mieluisan lajin ja tavan liikkua. Sporttikortti jaetaan alakoululaisille Wilma-tiedotteen välityksellä. Tänä syksynä jaettava Sporttikortti on voimassa lukuvuoden 2021–22. 

Sporttikortilla lapsi voi käydä tutustumassa Sporttikortti-toiminnassa mukana olevien seurojen harjoituksiin maksutta. Kunkin mukana olevan seuran harjoituksissa voi käydä tutustumassa kolme kertaa. Mukana olevien seurojen harjoituksiin pääsee tutustumaan näyttämällä harjoituksiin tultaessa esimerkiksi omalta puhelimelta Wilma-viestillä saapunutta Sporttikortti-tiedotetta tai Sporttikortin kuvaa Sporttikortin internetsivuilta (www.lastensporttikortti.com).

Joidenkin mukana olevien seurojen harjoituksiin täytyy ilmoittautua ennakkoon harjoitusten ohjaajalle. Mukana olevat seurat ja heidän yhteystietonsa löydät osoitteesta www.lastensporttikortti.com. Sivuilla on myös lyhyt kuvaus mukana olevista seuroista ja heidän edustamista lajeistaan. Sporttikortin nettisivuilta näet linkit mukana olevien seurojen omille internet-sivuille. Lisäksi sieltä löytyvät tarkemmin tiedot niistä seurojen harjoituksista, jotka on suunnattu sporttikorttilaisille.

Sporttikortti-toiminnassa mukana olevat seurat ovat sitoutuneet yhteen Kuopion kaupungin hyvinvointitavoitteista, kiusaamisen ennaltaehkäisyyn ja Kiitos Kaveruudelle -toimintaan. Lisätietoja Kiitos Kaveruudelle -toiminnasta Kuopiossa löydät osoitteesta www.kuopio.fi/kiitos-kaveruudelle.