tiistai 02. maaliskuun 2021

Uutinen

Skeitti- ja skootti-pop-up toriparkissa viikolla 10

Kuopion pysäköinti oy, Kuopion nuorisopalvelut ja Aseman Lapset ry:n Löytävä työ järjestävät hiihtolomalle (vko 10) Toripysäköinnin K3-kerrokseen alueen vapaata skeittaamista varten.

Taustalla on ajatus tarjota nuorille ja muille lajin harrastajille luvallinen alue skeittaamiseen. Toripysäköinti tarjoaa tilan ja nuorisopalvelut sekä Aseman Lapset hoitavat alueen muun hallinnoinnin. Alue on rajattu liukuesteellä ja merkkinauhalla. Tilasta löytyy katuskeittauksen mahdollistavat laatikot, pienet heittohyppyrit ja kaide. Alue mahdollistaa omatoimiharrastamisen keskustassa ja tilaa käytetään omalla vastuulla.

Toriparkissa on viikon aikana nuorisonohjaajia paikalla, mutta kokoaikaista päivystystä emme alueelle tarjoa. Alue on käytössä Apajan aukiolojen mukaan.

Skeittialue on auki la 6.3. – su 14.3.:

  • Ma-pe 7.30-20.30
  • La 8-20
  • Su 9-18.30

Jotta tilassa mahtuu liikkumaan, on alueelle annettu suuntaa antavat käyttövuorot skuuttaukseen ja skeittaukseen. Näistä tiedotettaan tarkemmin Kuopion nuorisopalveluiden (@kuopion_nuorisopalvelut) ja Kuopion rullalautailijoiden (@kuopionrullalautailijat) Instagramissa.