perjantai 03. tammikuun 2020

Uutinen

Loppiaisviikonlopun ulkoliikuntatiedote

Ladut:
Hiihtolatuja kunnostetaan lähitulevaisuudessa ainoastaan Puijon stadion-alueella ja Antikkalan pellolla. Lumen vähyys, paikoin lumettomuus, vesi ja jää tekevät maastossa liikkumisen vaaralliseksi kaikille.

Puijolla hiihdetään kansalliset kilpailut lauantaina 4.1.2020 klo 10:00-15:00 välisenä aikana Iivon lenkillä (2,5 km). Tuona ajankohtana Iivon lenkki ei ole yleisölle hiihtokäytössä. Korvaavana latuna suositellaan käytettävän Antikkalan pellon lenkkiä.

Tahko:
Peruslatuverkoston laduista on avoinna 20,8 km, katso täältä tarkemmat tiedot Tahkon laduista: http://www.tahkonreittipooli.fi/maastohiihto.html

Luistelupaikat:
Lippumäen tekojääradalla pääsee luistelemaan normaalisti lauantaista lähtien, huomioiden toki varatut vuorot. Katso tarkemmin: https://liikkuvakuopio.fi/liikuntapaikat/tekojaakentta/lippumaen-tekojaakentta

Muut luistelualueet ja kaukalot ovat lauhan sään johdosta sulaneet, mutta viikonlopun pakkaset tuovat hetkellisen helpotuksen luistelualueiden kunnostamiseen. Tiedotamme heti, kun muut luistelualueet ja kaukalot saadaan virallisesti avattua.