keskiviikko 27. marraskuun 2019

Uutinen

Lippumäen uudelle tekojääradalle käyttöohjeita turvallisuuden takaamiseksi

Lippumäen uusi tekojäärata on otettu vastaan käyttäjien parissa ilolla ja alueella on ollut nauttimassa jääurheilun riemusta heti startista lähtien monenlaisia käyttäjäryhmiä.

Esimerkiksi lapsiperheillä mailoineen ja kiekkoineen sekä nopeammilla matkaluistelijoilla on ymmärrettävästi hieman toisistaan poikkeavat käyttötarpeet jääalueelle. Jotta kaikille käyttäjille voidaan taata miellyttävä ja turvallinen liikuntahetki, toivomme teiltä jokaiselta myötämielisyyttä toisia liikkujia kohtaan. Sopu sijaa antaa!

Jotta käyttö olisi jatkossakin kaikille mukavaa, aluetta kiertävän 400 metrin luisteluradan käyttö vapautetaan pelkästään matkaluistelijoiden ja mailattomien luistelijoiden käyttöön. Mailallisten ja kiekollisten luistelu on siis mahdollista alueen sisäosissa ja alueella olevassa kaukalossa.

Alue on yleisölle avoimena arkisin klo 8-21 ja viikonloppuisin klo 11.30-21 välisenä aikana. Lämpimät pukuhuoneet palvelevat käyttäjiä aukioloaikoina alueen vieressä sijaitsevassa Tuplajäiden jäähallissa tekojääradan puoleisessa päädyssä. Jotta luistinten terät mahdollistavat tiukemmatkin kurvit ja jarrutukset, suosittelemme siirtymisiin luistinten teräsuojia.

KuLS:n pikaluisteluvuorot ja ratojen jäänhoito rajaavat alueen käyttöä seuraavina aikoina:

  • Ma 16.45-19.00
  • Ke 16.45- 19.00
  • To 18.45-21.00
  • La 9.15-11.30
  • Su 9.15-11.30

Näinä aikoina alue on kokonaisuudessaan poissa muusta käytöstä.

Mukavia luisteluhetkiä kaikille!