perjantai 13. elokuun 2021

Uutinen

Lippumäen uimahalliin pääsee jälleen polskimaan 24.8. alkaen

Peruskorjausremontti on saatu valmiiksi ja Lippumäen uimahalli on valmiina ottamaan liikkuvat kuopiolaiset vastaan. Ovet avautuvat kaikille innokkaille jälleen tiistaina 24.8. klo 6 alkaen.

Aukioloajat avauksesta lähtien:

Uimahalli

  • ma, ke, pe klo 8-22 (sisälle pääsee klo 21 saakka, uintiaika loppuu klo 21.30)
  • ti, to klo 6-22 (sisälle pääsee klo 21 saakka, uintiaika loppuu klo 21.30)
  • la-su klo 8-21 (sisälle pääsee klo 20 saakka, uintiaika loppuu klo 20.30)

Kuntosali ja liikuntahalli

  • ma, ti, to, pe klo 6-22
  • ke klo 8-22
  • la-su klo 8-21

Asiakas- ja kassapalvelut

  • Ma, ke, pe klo 8-21
  • ti, to klo 6-21
  • la-su klo 8-20

HUOM! Asiakas- ja kassapalveluiden ulkopuolisina aikoina kuntosali palvelee vain sarja- ja aikarajallisten tuotteiden käyttäjiä. Liikuntahallin puolella samoina aikoina on mahdollisuus vuorokäyttöön. Pukuhuonetiloina toimivat tällöin ryhmäpukuhuoneet, eikä uinti- tai saunomismahdollisuutta ole.

 

Lippumäen liikuntahallin alue (44 m x 25 m) mahdollistaa täysmittaisen salibandy- tai futsalkentän varoalueineen. Alustana on huipputasoinen ja jalkaystävällinen alue ja pistejoustava Taraflex-matto. Alustassa on viivat salibandylle, futsalille, sulkapallolle ja pickleballille (5 kenttää). Näihin lajeihin tarvittavat varusteet (laidat, maalit ja verkot) ovat noudettavissa hallin yhteydessä olevasta varastosta. Hallissa on mahdollista harrastaa myös muuta sisäliikuntaa mittojen ja alustan tarjoamissa puitteissa. Vapaakorkeus on n. 6 metriä ja katsomopaikkoja 256 kappaletta sisään vedettävissä teleskooppikatsomoissa.

Lippumäen kuntosali on kaupungin kuntosaleista tuorein ja tilavin. Voit harjoitella niin vapailla painoilla kuin perinteisillä kuntosalilaitteillakin. Tilassa on yhteensä 35 kuntosalilaitetta, joten monipuoliset mahdollisuudet lämmittelyyn ja lihaskuntotreeniin löytyy!

Lippumäen uimahalli on nyt täysin remontoitu ja hallissa pääsee uimaan 5-rataiseen isoon altaaseen, lasten altaaseen sekä kahluualtaaseen. Lisäksi uimahallista löytyy terapia-allas, jossa on hierovia suihkuja ja käynti myös liikuntaesteisille. Saunoja on kaksi sekä miesten että naisten pesutiloissa ja tiloista löytyvät myös uimapukukuivaimet. Kulunvalvonta ja kaappien lukitus toimii Kuntolaakson uimahallista tutuilla rannekkeilla. Uimahallin yhteydessä on myös ryhmäliikuntatila, jossa voi liikkumisen lisäksi pitää esimerkiksi kokouksia.