perjantai 03. tammikuun 2020

Uutinen

Lippumäen tekojäärata suljettu pe 3.1. – kaupunki muistuttaa radan käyttösäännöistä

Lippumäen tekojäärata on suljettu tänään perjantaina 3.1. huoltotöiden vuoksi. Tekojääradan jäädytyskoneessa on havaittu tekninen ongelma ja kenttä lainehtii tällä hetkellä vettä. Vika on saatu korjattua ja jäädytys käynnistettyä uudelleen, mutta jäätyminen kestää jonkin aikaa ennen kuin kenttä on jälleen luistelukunnossa. Luistelemaan pääsee jälleen lauantaina 4.1.

Sitten kun luistelemaan jälleen pääsee, niin muistattehan kerrata ensin jääradan käyttösäännöt!

Lippumäen uusi tekojäärata on otettu vastaan käyttäjien parissa ilolla ja alueella on ollut nauttimassa jääurheilun riemusta heti startista lähtien monenlaisia käyttäjäryhmiä.

Esimerkiksi lapsiperheillä mailoineen ja kiekkoineen sekä nopeammilla matkaluistelijoilla on ymmärrettävästi hieman toisistaan poikkeavat käyttötarpeet jääalueelle. Jotta kaikille käyttäjille voidaan taata miellyttävä ja turvallinen liikuntahetki, toivomme teiltä jokaiselta myötämielisyyttä toisia liikkujia kohtaan. Sopu sijaa antaa!

Aluetta kiertävän 400 metrin luisteluradan käyttö on varattu pelkästään matkaluistelijoiden ja mailattomien luistelijoiden käyttöön. Mailallisten ja kiekollisten luistelu on mahdollista alueen sisäosissa ja alueella olevassa kaukalossa.

Yhteisillä pelisäännöillä kun mennään, niin kaikilla on mukavampaa!