torstai 13. tammikuun 2022

Uutinen

Liikuntapaikkojen ja harrastustilojen rajoitus loppuu Kuopiossa – 50 hengen kokoontumisrajoitus on voimassa tällä erää 20.1.2022

Itä-Suomen AVIn uusimman päätöksen mukaan (12.1.2022) tilojen sulkemisen määräys jatkuu osassa Itä-Suomea, mutta ei Pohjois-Savossa. Tiedotteessa todetaan, että Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin alueella tilojen sulkemista koskeva määräys päättyy 13.1., sillä tartuntatautilain mukaiset edellytykset sulkupäätökselle eivät tällä hetkellä täyty.

Lue: Itä-Suomen aluehallintoviraston päätös 12.1.2022 

Käytännössä tämä tarkoittaa siis, että suljettuna olleet joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan ja kontaktilajien harrastamiseen tarkoitetut Kuopion kaupungin sisäliikuntapaikat avataan jälleen asiakkaille huomisesta perjantaista 14.1. alkaen.

Kuopion kaupunki muistuttaa samalla kuitenkin liikuntapaikkojen koronaturvallisesta käytöstä! Ohjeet liikuntapaikkojen terveysturvalliseen käyttöön näet Liikkuva Kuopio-sivustolta.

Kuopion kansalaisopiston kevätlukukausi on alkanut pääsääntöisesti tällä viikolla, maanantaina 10.1.2022. Opetuksen aloittamisessa on noudatettu tähän päivään 13.1. saakka voimassa olevia alueellisia rajoituksia. Perjantaista 14.1. alkaen kurssit pääsevät jatkumaan normaalisti. Myös muu Kuopion kaupungin aikuisten ryhmäliikunta ja harrastustoiminta pääsee jatkumaan huomisesta 14.1. alkaen normaalisti.

Kaikista kurssien alkamisista ja jatkumisista tiedotetaan osallistujia erikseen.

Kaupungin tiloissa toimintaa järjestävät tahot vastaavat itse rajoitusten ja suositusten mukaisesta tilojen käytöstä.