tiistai 05. toukokuun 2020

Uutinen

Liikuntapaikkojen avaaminen Kuopiossa 

Suomen hallitus on linjannut, että ulkoharrastuspaikat avataan 14.5. alkaen kokoontumisrajoituksia noudattaen. Lisäksi hallitus linjasi, että 1.6. alkaen avataan hallitusti ja asteittain myös harrastustilat ja -paikat, uimahallit ja muut urheilutilat sekä nuorisotilat.

Kuopiossa ulkoliikuntapaikat avataan hallituksen linjausten mukaisesti 14.5. noudattaen 10 henkilön kokoontumisrajoitusta, joka on voimassa toukokuun loppuun saakka. 1.6. alkaen mahdollistetaan ulkoliikuntapaikkojen käyttö 50 henkilön kokoontumisrajoitusta noudattaen. Vuoroja voi käyttää jo myönnettyjen vuorojen perusteella ja niistä peritään hinnaston mukainen maksu. Kaikessa toiminnassa vuorojen käyttäjien tulee noudattaa hallituksen linjauksia ja THL:n antamia ohjeita. Vuorojen käyttäjät ovat vastuussa toiminnastaan ja näin ollen velvollisia valvomaan, että toiminta on annettujen ohjeiden mukaista.

Kaupungin sisäliikuntatilat avataan aikaisintaan kesäkuun alusta alkaen, edellyttäen, että se on mahdollista hallituksen ohjeiden puitteissa. Sisäliikuntatilojen osalta odotetaan ohjeistuksia, jonka jälkeen tehdään tarkempi suunnitelma avaamisista. Aiheesta tiedotetaan heti, kun mahdollista www.liikkuvakuopio.fi -sivuilla sekä Liikkuva Kuopio -Facebook-sivulla.
Lue lisää: