perjantai 17. tammikuun 2020

Uutinen

Liikkuva Kuopio tarjoaa lentopallon Mestaruusliigapelin koululaisille ja kaupunkilaisille Kuopio-hallissa 20.1.

Maanantaina 20.1. klo 12 pelataan Kuopio-hallissa lentopallon naisten Mestaruusliigan peli Puijo Wolley – Kuortaneen Urheiluopisto. Ottelu on Puijo Wolleyn ja Kuopion kaupungin yhteistyötapahtuma ja otteluun on vapaa pääsy. Mestaruusliigan päiväpeliin osallistuu kaupungin koululaisia sekä Liikkuva Kuopio-hengessä ottelu tarjoaa samalla kaupunkilaisille mahdollisuuden tutustua naisten lentopalloon. Puijo Wolleyn vastustajaksi saapuva Kuortane on täynnä valmennuskeskuksen maajoukkuenuoria.

Puijo Wolleyn päävalmentaja Jukka Lehtonen odottaa näkevänsä vastustajan puolella paljon tulevaisuuden maajoukkue- ja liigapelaajia.

– Kuortaneella on tehty hyvää työtä naisten ja tyttöjen lentopallon osalta ja on mahtava asia, että saadaan vastustajaksi joukkueellinen tulevaisuuden tähtiä. Kuortane on osoittanut jo ensimmäisissä liigajoukkueita vastaan pelaamissaan peleissä, että vastaan tulee tekninen ja taitava joukkue. Joukkue puolustaa erittäin hyvin eikä sorru helppoihin virheisiin. Tämä edellyttää meiltä kärsivällistä hyökkäyspeliä ja täyttä latausta peliä varten. On hienoa että Kuopion kaupunki järjestää koululaisille ja kaupunkilaisille hienon mahdollisuuden nähdä hyvätasoista naisten lentopalloa!

Lentopallon Naisten Mestaruusliiga
Kuopio-halli
Maanantai 20.1.2020 klo 12
Puijo Wolley – Kuortaneen Urheiluopisto
Otteluisäntä: Kuopion kaupunki / Liikkuva Kuopio
Vapaa pääsy