maanantai 10. elokuun 2020

Uutinen

Kuntolaakson uimahallin teemaviikko pyrähti käyntiin – huippuhauskaa ja speliaalia ohjelmaa luvassa aina perjantaihin 14.8. asti

Kuntolaakson uimahallin teemaviikko käynnistyi maanantaina 10.8.2020 mm. wibit-radan ja vesipelastusharjoittelun merkeissä.


Ensimmäisenä teemapäivänä 10.8. uusi uimahalli nautti erityisesti lasten ja lapsiperheiden suursuosiota

Kuopion Kuntolaakson uimahalli avattiin yleisölle maanantaina 3.8.2020 (avauspäivän tunnelmiin voit sukeltaa täällä.) Varsinaisia uimahallin avajaisia juhlitaan kuitenkin tällä viikolla 10.–14.8.2020 teemaviikon merkeissä.

Maanantaina 10.8. uusi uimahalli nautti erityisesti lasten ja lapsiperheiden sekä nuorten suursuosiota. Eikä ihmekään, sillä ohjelmassa oli teemaviikon ensimmäisenä päivänä mm. wibit-radalla temppuilua ja vesipelastusharjoittelua lapsille. Erityisesti wibit-radan suunnilta sekä tenava-altaalta kantautuikin tasaisesti pienten vesipetojen ilonkiljahduksia ja naurua.

Tarjolla oli teemaviikon ensimmäisenä päivänä myös maksuttomia vesijumppia ja kuntosaliohjausta sekä ilmaisia kehonkoostumismittauksia.


Aaron ja Iisakki harjoittelivat pelastusrenkaan käyttöä. Tämä oli heille jo neljäs kerta uudessa uimahallissa.

Kuopiolaisia Aaronia ja Iisakkia voidaan pitää jo melkeinpä Kuntolaakson uimahallin vakiokävijöinä, sillä tämä on heille jo neljäs kerta viime viikolla avautuneessa uudessa hallissa. Tänään he harjoittelivat allaspelastusrenkaan käyttöä uimavalvojien opastuksella.

Aaron ja Iisakki aikovat tällä viikolla osallistua myös ”ennätysten päivään”, joka on teemaviikon ohjelmassa perjantaina 14.8.

– Kuntolaaksossa tulee varmasti jatkossakin käytyä ahkerasti. Ostimmekin rannekkeet heti ensimmäisellä kerralla. Mielestäni ne ovat loistava kädenojennus kaupungilta, Aaronin ja Iisakin äiti Sanna Kauvosaari kertoo.

Kauvosaari kiittelee myös sitä, miten esteettömyys on huomioitu uudessa uimahallissa.

– Esimerkiksi saunatiloista huomasi, että näitä asioita on mietitty.


8-vuotiaan Olivia Ulvisen suunnitelmissa oli tänään porealtaassa rentotumista ja wibit-radalla sekä lastenaltaassa leikkimistä.”Uusi uimahalli on kiva, paljon parempi kuin vanha!”, on hänen kommenttinsa Kuntolaakson uimahallista.

Teemaviikon ohjelmassa 10.-14.8.  kaikkea vesijumppaennätyksistä ja vapaasukeltajista joogaan

Kuntolaakson teemaviikko tarjoaa tällä viikolla kaikenlaisille liikkujille sopivaa huippuhauskaa tekemistä joka päivä aina perjantaihin 14.8. saakka. Ohjelmassa on kaikkea jännittävää vapaasukeltajista joogaan. Perjantaina luvassa on ”ennätysten päivä”, jolloin Kuntolaaksossa koitetaan tehdä ennätyksiä mm. vesijumpassa, wibit-radalla ja uimahyppytorneissa.

Valitse ohjelmasta itsellesi parhaat palat ja saavu kokemaan liikunnan iloa Kuntolaaksoon. Tervetuloa!

Kuntolaakson uimahallin ja kaikkien Kuopion liikuntapaikkojen tiedot sekä aukioloajat löydät Liikkuva Kuopio -sivustolta osoitteesta https://liikkuvakuopio.fi/.