perjantai 13. maaliskuun 2020

Uutinen

Koronavirustilanteen tuomia muutoksia kaupungin hyvinvointi- ja kulttuuripalveluihin

Tästä tiedotteesta löydät kootusti tietoa koronavirustilanteen tuomista muutoksista Kuopion kaupungin hyvinvointi- ja kulttuuripalveluihin ja niiden avoinnaoloon. Tiedotetta tarkennetaan ja päivitetään säännöllisesti ja aina, kun uutta tietoa ilmenee: www.kuopio.fi/-/koronavirustilanteen-tuomia-muutoksia-kaupungin-hyvinvointi-ja-kulttuuripalveluihin

Tiedotteessa kerrotaan kaupungin liikuntapaikoista mm. seuraavaa: Kuopion kaupungin sisäliikuntapaikat suljetaan yleisöltä lauantaina 14.3. klo 15 alkaen toistaiseksi. Uusia asiakkaita ei oteta enää sisään. Kuopio-halli, Lippumäen uimahalli ja kuntosali, Niiralan uimahalli ja kuntosali, Niiralan jäähalli, Studentian liikuntahalli, väestönsuojien ja maaseutujen kuntosalit ja liikuntatilat, Lippumäen ylipainehalli sekä koulujen salien ilta- ja viikonloppukäyttö suljetaan, jotta ennaltaehkäistään ja suojataan asiakkaita koronavirustartunnoilta.

Liikuntahallien ollessa suljettuna liikkua voi silti esimerkiksi ulkona luonnossa, kun huolehditaan sopivasta turvavälistä muihin ihmisiin. On myös erittäin tärkeää muistaa, että liikutaan vain terveenä!

Seuraathan myös yleistä koronatiedotusta osoitteessa: www.kuopio.fi/tietoa-koronaviruksesta