keskiviikko 02. kesäkuun 2021

Uutinen

Kesällä käyttökatkoja sisäliikuntapaikoilla – Lippumäen uimahalli aukeaa elokuussa

Lippumäen peruskorjausremontin pienet viimeistelytyöt ja käyttötestit jatkuvat ennakkotiedosta poiketen vielä kesä-heinäkuussa ja uimahallin uusi arvioitu avausaika on elokuussa. Tarkempi avauspäivä tiedotetaan sen varmistuttua. Viimeistelytyöt eivät estä kuntosalin ja liikuntahallin käyttöä, jotka palvelevat asiakkaita läpi kesän.

Kuntolaakson uimahalli on käyttäjille auki keskiviikkoon 16.6. klo 16 saakka, jonka jälkeen halli suljetaan käyttäjiltä uinnin SM-kilpailuja varten (17.-20.6.2021). Kilpailujen jälkeen Kuntolaaksossa on kuukauden mittainen vuosittainen huoltotauko. Halli aukeaa käyttäjille jälleen maanantaina 19.7., jonka jälkeen asiakkaita palvellaan 13.8. saakka kesäaukioloajoilla: ma-pe klo 6-21, viikonloput suljettuna.

Onni onnettomuudessa on se, että uimahallien tauko 17.6.-18.7. sattuu lämpimien vesien aikaan, jolloin uimahallien ollessa suljettuina pulahtamaan pääsee toki Kuopion lukuisilla uimarannoilla, lue lisää: https://liikkuvakuopio.fi/liikuntapaikat/uimaranta/

Kuopio-halli on toistaiseksi poissa liikuntakäytöstä rokotekeskuksena toimimisen vuoksi.

Väestönsuojien ja Studentian kuntosalit palvelevat rannekkeilla normaaliin tapaan koko kesän ajan.

Liikuntapaikkojen kassapalvelut palvelevat 16.6. saakka Kuntolaakson uimahallilla ja 21.6. eteenpäin Lippumäen uima- ja liikuntahallilla. Kassapalvelujen auettua Lippumäessä myös kertamaksut Lippumäen kuntosalille ovat mahdollisia.

Pyydämme huomiomaan poikkeukselliset aukioloajat esimerkiksi kausituotteita ostaessa. Kesän ajaksi on mahdollista ostaa uutena tuotteena kuntosalien kuukausi-ranneke, joka oikeuttaa käyttämään rajattomasti Lippumäen, Studentian sekä Kotkankallion ja Rajalan väestönsuojien kuntosaleja. Tuote on myynnissä rajoitetun ajan (3.6.-31.7.2021) hintaan 20 € / kk (HUOM! Tuote ei sisällä uintia).