tiistai 02. maaliskuun 2021

Uutinen

Hyperhiihtoloma tarjoaa jälleen superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille Kuopiossa

Hyperhiihtoloma tarjoaa taas huippukivaa tekemistä lapsille ja nuorille Kuopiossa viikolla 10 (8.-14.3.2021)!

Hyperhiihtolomaviikon maksuton ulkoliikuntaleiri järjestetään Puijon hiihtostadionin, Puijon ja Rajalan koulun lähiympäristöissä. Leirillä liikutaan pääsääntöisesti ulkona jokaisena päivänä. Leiri on kohdennettu 1.-3.-luokkalaisille. Puijon Peikon talvipolulla pääset tutustumaan, mitä kaikkea Peikko puuhaa talvisin. Pääset myös tutkimaan, millaisia havaintoja Peikko tekee talvisessa metsässä. Lähtö polulle Puijon Majan takaa. Talviset tehtävät löydät Yläantikkalaan johtavan polun varrelta. 4H järjestää Puijolla erilaisia teemapäiviä, joihin on ennakkoilmoittautuminen.

Nuoriso-ohjaajat laskeutuvat Tahkolle! Bongaa ohjaaja Olli rinteessä tai etsi liikkuva nuorisotila Wauto päähissiaseman takaa jääparkista. Tarjolla kuumaa mehua, juttuseuraa, laskuseuraa, yhdessä tekemistä ja kilpailuja. Karttulan Nuokkarilla on luvassa pihapelejä, askartelua, kokkailua sekä retki pulkkamäkeen ja laavulle. Monarilla on nuorille yökahvila ja talvisia pihapelejä, ja pienemmille leffa, askartelua ja lumitaidetta. Pinarilla leivotaan, ommellaan, seinäkiipeillään, tehdään lumiveistoksia sisällä ja tuunataan Fiilisseinää. Pänärillä askarrellaan keskiviikkona makramen keinoin.

Kuntolaakson uimahalliin pääsevät alle 18-vuotiaat ilmaiseksi uimaan maanantaista perjantaihin 8.-12.3. klo 8–16 välisenä aikana. Uimahyppytornit ja wibit-vesitemppurata ovat käytössä.

Tapahtumissa noudatetaan koronarajoituksia, joten tulethan tapahtumiin vain terveenä. Erityistä huomiota on syytä kiinnittää turvavälien ja hygieniaohjeiden noudattamiseen. Muutokset aikatauluihin nopeallakin varoitusajalla ovat mahdollisia!

Katso ulkoliikuntapaikkoja ja liikunnallisia vinkkejä: www.liikkuvakuopio.fi/ulkoliikunta/

Tarkastathan tarkemmat tiedot tapahtumista Kuopion seinältä: https://kuopionseina.fi/hyperhiihtoloma/