keskiviikko 13. lokakuun 2021

Uutinen

Ensilumenladun kausikortit etuhintaan verkkokaupasta 10.11. mennessä

Alkaako syksyn synkeys tunkea sisimpään? Ehkä rullasuksilla meno ei enää maistu ja sauvakävelykin tökkii? Ajatus puhtaan valkeista hangista siintää jo mielessä?

Huoli pois, rakkaat liikkuvat kuopiolaiset, meillä on ratkaisu ongelmiinne:

Puijon hiihtokausi avataan ensilumenladulla perjantaina 12.11.2021. Ladun pituus on 1,7 km. Avauspäivästä alkaen hiihtämään pääsee vaikka vuorokauden ympäri, latu on kuitenkin valaistu klo 7-21 välisenä aikana. Ladun oikeassa reunassa on perinteisen ura, joten se sopii mainiosti niin vapaalle kuin perinteisellekin hiihtotavalle. Puijon ensilumenlatu on maksullinen, kunnes lumitilanne sallii hiihdon maastossa.

 Verkkokaupastamme saat ostaa jo etukäteen kausikortin ladulle. Eikä siinä vielä kaikki: kun ostat kausikortin verkkokaupasta ennen ladun käyttöönottoa, 10.11. mennessä, säästät selvää rahaa ja pääset ilman jonottelua heti 12.11. klo 10 lykkimään etujoukoissa.

Klikkaa siis verkkokauppaamme: https://verkkokauppa.kuopio.fi/tuote-osasto/liikuntapaikat/paiva-ja-kausituotteet/ ja hyödynnä kampanja-alennus 10.11. mennessä!

Kausikorttien hinnat:

– Aikuisten kausikortti verkkokaupasta ostettuna 47 € (kampanjan jälkeen, normaali hinta 50 €)

– Ale-ryhmien* kausikortti verkkokaupasta ostettuna 30,50 € (kampanjan jälkeen, normaali hinta 33,50 €)

*Ale-ryhmät: varusmiehet, siviilipalvelusmiehet, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset. Alle kouluikäiset lapset ilmaiseksi maksavan aikuisen kanssa.

 Verkkokaupasta saatu kuitti on tosite maksusta ja antaa oikeuden ladun käyttöön. Lippu on henkilökohtainen. Ale-ryhmään kuuluva, varustaudu esittämään oikeutesi alennukseen!