keskiviikko 04. joulukuun 2019

Uutinen

Terveisiä ensilumenladuilta!

Puijon ensilumenlatua (2 km) on jatkettu hiihtostadionin kentälle. Latu on hyväkuntoinen ja palvelee laajentuessaan nyt paremmin myös tasaisempaa maastoa kaivanneita hiihtäjiä. Keskiviikkona 4.12. ja torstaina 5.12. ladulla tehdään vielä lisää kunnostustöitä. Maalisuoralla lumipatjaa vuollaan ohuemmaksi ja samalla latuväylä levenee. Kunnostustöistä voi aiheutua ladun käyttöön hetkittäisiä katkoksia. Pahoittelemme!

Muutakin latuverkostoa on aloitettu Puijolla pohjustamaan moottorikelkalla vedettävällä jyrällä. Lumen määrä ei vielä mahdollista isolla koneella kunnostusta eikä perinteisen ladun tekoa. Lähipäivien sääennusteen mukaan seuraavia kunnostuksia muille kuin ensilumenladulle saadaan tehtyä vasta pakkasten palattua ja lumen hieman lisäännyttyä.

Latuinfo-palvelu otetaan käyttöön, kun latuosuuksia saadaan virallisesti avattua.

Ja sokerina pohjalla: Itsenäisyyspäivän kunniaksi pe 6.12. ensilumenladun käyttö Puijolla on kaikille maksutonta! Hurraa Suomi ja Suomen hiihtoladut!

Tahkon ensilumenladun maksullisuus on poistettu, kun peruslatuverkkoa on pystytty avaamaan. Seuraava lunnonlumen varassa oleva latujen kunnostus voidaan tehdä, kun pakkaskelit palaavat. Ensilumen latua (0,9 km) hoidetaan säännöllisesti. Katso tarkemmin Tahkon avoimet ladut täältä.